Termeni și condiții de utilizare

Site-urile www.zenyth.ro, www.beautyhelp.com, www.artrohelp.ro, www.colonhelp.ro, www.biogreens.ro, www.ziaruldesanatate.ro, www.bettermedicine.ro sunt proprietatea SC Zenyth Pharmaceuticals SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-urile Zenyth, numite generic in continuare site-urile Zenyth.

Accesul si utilizarea site-rilor Zenyth se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea site-urilor este obtinerea de informatii si achizitionarea produselor marca Zenyth. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site-uri, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin ele, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Prin termenul “utilizator” al acestor site-uri se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa aceste site-uri.

2. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe site-urile Zenyth este detinut de Zenyth Pharmaceuticals sau de partenerii sai. Nici un material de pe aceste site-uri nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Zenyth Pharmaceuticals sau partenerii sai.

Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site-uri sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Zenyth Pharmaceuticals SRL.

Este interzisa crearea de legaturi cu  site-urile Zenyth ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Zenyth Pharmaceuticals, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Zenyth si ne rezervam dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip, care nu are acordul prealabil.

Site-urile Zenyth sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-urilor, legaturi (.link.-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Zenyth Pharmaceuticals nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Zenyth Pharmaceuticals nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vânzarea, revânzarea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de site-urile Zenyth prin intermediul site-urilor intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Zenyth Pharmaceuticals isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Zenyth Pharmaceuticals sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu aceste site-uri este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. Reguli de utilizare:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe aceste site-uri;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Zenyth Pharmaceuticals sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Zenyth Pharmaceuticals care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Zenyth Pharmaceuticals va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. Disponibilitatea serviciului

Zenyth Pharmaceuticals isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestor site-uri, cu sau fara o notificare prealabila.

Zenyth Pharmaceuticals nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-urilor sale.

Zenyth Pharmaceuticals poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-urilor sale. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in aceste site-uri si nu au caracter retroactiv.

5. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati site-urile Zenyth, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-urilor se face pe propria raspundere. Zenyth Pharmaceuticals se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Zenyth Pharmaceuticals nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-urilor vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-urilor, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-urile sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-urilor.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-urile Zenyth sau prin intermediul serviciilor site-urilor, nu constituie o garantie, daca nu sunt stipulate expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. Limitarea raspunderii

Zenyth Pharmaceuticals nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Zenyth Pharmaceuticals a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-urilor;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-urile Zenyth;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor;
 • orice alta problema legata de serviciile site-urilor.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site-uri, postat de Zenyth Pharmaceuticals, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa clienti@Zenyth.ro.

Pentru sectiunile site-urilor care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Zenyth Pharmaceuticals isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Aceste site-uri sunt oferite in aceasta forma fara alte garantii.

7. Confidentialitate si informatii personale

SC ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL este inregistrata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17057.

SC ZENYTH PHARMACEUTICALS SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-urilor Zenyth, prin efectuarea de comenzi la produse, prin completarea formularului de comanda, prin inscrierea la newsletter, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

7.1. Ce informatii colectam despre dvs.?

Exista doua tipuri de informatii pe care le colectam despre utilizatorii site-urilor Zenyth:

 • Informatii cu caracter personal – acele informatii care va pot identifica si care pot include numele si prenumele dvs., profesia, numarul de telefon, adresa postala, adresa de e-mail.
 • Informatii ce nu va pot identifica personal – acele informatii care se refera la computerul sau dispozitivul mobil de pe care accesati zenyth.ro, dar care nu va identifica personal. In aceasta categorie intra informatii de genul: pagini web pe care le-ati vizitat, serviciile pe care le-ati accesat, publicitatea (reclamele) trimisa catre dvs., istoricul tranzactiilor, adresa IP, informatii despre conexiunea la internet etc.

Efectuarea unei comenzi pe site-urile Zenyth

Comenzile produselor marca Zenyth se efectueaza pe site-ul www.zenyth.ro. Prin apasarea butonului „Cumpara“ de pe oricare dintre site-urile Zenyth veti fi redirectionati in magazinul online www.zenyth.ro.

Daca efectuati o comanda pe site-ul www.zenyth.ro, vom colecta datele de care avem nevoie pentru finalizarea comenzii si va vom notifica despre statusul comenzii (e-mail confirmare comanda, e-mail expediere comanda).

Pentru returnarea unui produs vă rugăm să accesați FORMULARUL DE RETUR.

Pentru trimiterea unei sugestii sau reclamații, vă rugăm să accesați acest FORMULAR.

Contul de client pe www.zenyth.ro

In momentul in care doriti sa efectuati o comanda (prima comanda) pe site-ul www.zenyth.ro va trebui sa va creati un cont de utilizator, accesand sectiunea „Intra in cont. Nu ai cont? Click aici“, din partea de sus a site-ului. Contul se utilizator se poate crea in doua moduri:

 • Prin accesarea sectiunii „Intra in cont. Nu ai cont? Click aici“, In acel moment va trebui sa introduceti datele de contact: numele si prenumele, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare.
 • Prin logare cu contul de Facebook. Imediat dupa logarea cu contul de Facebook veti fi trimis in pagina de actualizare a informatiilor despre cont. In aceasta pagina va trebui sa introduceti numele si prenumele, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de livrare.

Datele de contact si adresa de livrare ne sunt necesare pentru a va factura si a va expedia produsele comandate.

In cazul in care alegeti plata cu cardul la efectuarea comenzii, dupa ce ati selectat ca metoda de plata „Card de credit sau de debit“, veti fi redirectionat catre procesatorul de plati pentru a efectua plata. In acest caz intelegeti si sunteti de acord ca:

 • veti parasi interfata www.zenyth.ro si veti fi redirectionat in interfata procesatorului de plati cu cardul Netopia mobilPay;
 • Orice date veti introduce in site-ul/interfata Netopia mobilPay vor fi supuse Politicii de Confidentialitate Netopia;
 • Datele introduse in site-ul/interfata Netopia mobilPay vor fi salvate de catre Netopia;
 • Netopia va fi responsabila pentru procesarea datelor furnizate de catre dvs. in site-ul/interfata Netopia mobilPay.

Concursuri/Sondaje/Promotii

Putem obtine informatii despre dvs. atunci cand participati la un concurs sau o promotie pe site-urile Zenyth (www.zenyth.ro, www.beautyhelp.com, www.artrohelp.ro, www.biogreens.ro, www.colonhelp.ro, www.ziaruldesanatate.ro, www.bettermedicine.ro) sau pe paginile Zenyth de pe retelele sociale (ex.: Facebook, Instagram etc.). Participarea la aceste concursuri, sondaje sau promotii este complet voluntara. Prin participarea la aceste actiuni va informam ca putem colecta informatii despre utilizarea de catre dvs. a serviciilor noastre, informatii despre mesajele de marketing pe care vi le trimitem si despre modul in care raspundeti la ele. Daca ne contactati pentru orice motiv (pentru a raporta o eroare pe site, de exemplu), putem  pastra o evidenta a acestei corespondente, care ar putea include date personale (nume, prenume, email).

7.2 Cum colectam informatiile?

Informatiile pot fi colectate printr-una dintre urmatoarele modalitati:

7.2.1. Direct: atunci cand va inregistrati pe site-urile Zenyth, cand va abonati la newsletter, atunci cand ne contactati (prin serviciul call center) si solicitati un raspuns sau cand interactionati in mod direct cu noi (conferinte, seminarii, evenimente cu publicul).

ABONARE NEWLETTER: Va rugam sa retineti ca abonarea la newsletter (prin care veti primi e-mailuri informative sau comerciale) este o actiune voluntara a dvs. Abonarea la newsletter poate fi facuta prin bifarea optiunii de abonare in momentul efectuarii unei comenzi sau prin abonare directa din site, prin modulul dedicat.

7.2.2. Automat: atunci cand utilizati serviciile site-urilor Zenyth, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor. Pentru mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor, va rugam sa consultati pagina destinata acestora. LINK AICI

7.3. Cum utilizam informatiile colectate?

Informatiile colectate pot fi folosite astfel:

 • pentru a va furniza serviciile si produsele pe care le-ati comandat;
 • pentru a va informa cu privire la statusul comenzilor efectuate;
 • pentru a va contacta via telefon si a confirma comanda/adresa de livrare;
 • pentru crearea unui cont de utilizator pe site-ul www.zenyth.ro;
 • pentru personalizarea serviciilor pe care vi le oferim;
 • pentru personalizarea publicitatii pe care v-o afisam;
 • pentru a raspunde solicitarilor si comentariilor dvs.;
 • pentru a va permite sa participati la diferite concursuri, sondaje, promotii, webinare sau alte evenimente organizate de Zenyth;
 • pentru a va putea oferi suport legat de produsele Zenyth;
 • pentru a va putea comunica anunturi si mesaje administrative;
 • pentru a va trimite newslettere si informatii despre sanatate, despre produse si promotii.
 • pentru a utiliza anumite tehnologii (cum ar fi Audientele Personalizate Facebook) prin intermediul carora sa va livram publicitate pe alte site-uri, bazandu-ne pe Datele Personale furnizate de dvs.;
 • pentru a recunoaste dispozitivele pe care le utilizati atunci cand accesati site-urile Zenyth si a le asocia profilului dvs.;
 • pentru a va informa via SMS despre actiunile Zenyth – promotii, concursuri, sondaje, webinare, evenimente online și offline.

7.4. Cum si cu cine schimbam informatiile colectate?

Informatiile cu caracter personal, colectate despre dvs., pot fi impartasite tertilor in urmatoarele situatii:

 • Furnizorii de servicii: pentru a indeplini anumite functii legate de activitatea site-urilor Zenyth. In aceasta categorie intra furnizarea de servicii, cum ar fi: gazduirea site-urilor web, cercetarea, analiza, realizarea tranzactiilor, intretinerea bazelor de date, administrarea concursurilor/promotiilor/sondajelor, furnizarea de servicii si platforme tehnologice, livrarile (curieratul) si procesarea de plati. Atunci cand furnizam acestor companii informatii cu caracter personal, furnizam doar acele informatii de care aceste companii au nevoie pentru a-si indeplini functiile, mentionand expres ca aceste informatii pot fi utilizate numai atunci cand este necesara efectuarea de servicii in numele nostru sau pentru a ne conforma cerintelor legale. In mod similar, atunci cand este cazul, luam masuri pentru a solicita furnizorilor nostri de servicii sa protejeze informatiile cu caracter personal transmise.
 • Retelele sociale: va informam ca puteti interactiona cu anumite facilitati ale serviciilor site-urilor Zenyth, care pot determina publicarea informatiilor dvs. personale (nume, prenume) in retelele sociale. Astfel, anumite date personale colectate de site-urile Zenyth pot fi puse in comun cu datele dvs. personale de pe retelele de socializare si pentru care va dati dreptul de partajare. Retineti ca paginile de Facebook Zenyth pot colecta informatii despre dvs., chiar daca nu accesati permanent acele pagini.
 • Dispozitive mobile, electronice sau alte aplicatii pentru dispozitive: este posibil sa impartasim informatii (inclusiv informatii cu privire la identitatea dvs. personala si modul in care folositi aplicatii mobile sau aplicatii pentru dispozitive electronice) cu operatorii de telefonie mobila, furnizorii de tehnologie, furnizorii de servicii de analiza sau operatorii de platforme, sisteme de operare sau alte dispozitive mobile, electronice sau alte aplicatii dezvoltate pentru dispozitive specifice.
 • Concursuri:Putem publica numele si orasul castigatorilor de concurs si tombole, daca acest lucru este permis de regulamentul respectivelor concursuri (aplicatii), cu care ati fost de acord, in prealabil, prin participare.
 • Motive juridice:Putem folosi sau dezvalui informatiile, integral sau partial, pentru a coopera sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizatiile de protectie a continutului sau procesele judiciare în legatura cu sau pentru a preveni frauda suspectata sau posibila. De asemenea, putem folosi sau dezvalui informatii pe care le consideram adecvate in masura in care inregistrarile au fost citate sau in legatura cu litigiile in curs sau potentiale, sau pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranta utilizatorilor de servicii online.

Este posibil sa colaboram cu retele terte de publicitate si cu companii de studiul pietei, pentru a va prezenta reclame prin intermediul serviciilor online sau pentru a ne ajuta sa evaluam utilizarea serviciilor online, vizualizarea reclamelor si a altui tip de continut. Colaborarile de acest tip pot inseamna ca aceste companii terte pot vizualiza, edita sau seta propriile tehnologii / cookie-uri de urmarire. Acest fapt le va permite sa colecteze informatii despre modul in care interactionati cu continutul si publicitatea in timp ce utilizati site-urile Zenyth. Utilizarea acestor tehnologii de catre terte companii este supusa propriilor politici de confidentialitate si nu este acoperita de aceasta politica de confidentialitate.

Copii

Serviciile online nu sunt concepute sau destinate utilizarii de catre copiii cu varsta sub 13 ani. Daca descoperim ca am colectat din greseala astfel de informatii, atunci le vom sterge, in masura in care legea solicita acest lucru. Daca parintele sau tutorele descopera ca un copil cu varsta sub 13 ani ne-a furnizat informatii fara consimtamantul acestuia, ar trebui sa ne contacteze pe e-mail clienti@zenyth.ro.

7.5. Cum protejam informatiile colectate?

Va asiguram ca mentinem atat procedurile, cat si normele tehnice/de acces la site-urile Zenyth la un standard foarte inalt, cu scopul de a va proteja datele cu caracter personal pe care ni le furnizati impotriva pierderii, utilizarii incorecte sau accesului, dezvaluirii, modificarii sau distrugerii neautorizate.

Site-urile Zenyth Pharmaceuticals detin certificate SSL (de securitate) valide, ceea ce inseamna ca toate trimiterile de date se fac in deplina siguranta. In plus, folosim cele mai avansate protocoale de securitate si functii aditionale de securitate web, pentru o experienta cat mai sigura pe site-urile noastre.

7.6. Numele de utilizator si parolele

Va rugam sa retineti ca trebuie sa pastrati confidentialitatea numelui de utilizator si a parolei cu care va autentificati pe site-ul www.zenyth.ro. Daca sesizati o utilizare neautorizata a contului dvs., va rugam sa ne anuntati prin email la adresa clienti@zenyth.ro sau telefonic la 021.3.000.000.

7.7. Drepturile si alegerile utilizatorului

7.7.1. Dezabonare: Daca v-ati abonat la newsletterele noastre si nu mai doriti sa le primiti, va puteti dezabona oricand. Dezabonarea poate fi facuta prin intermediul newsletterului/emailului pe care l-ati primit, prin accesarea link-ului din partea de jos. Mentionam ca dezabonarea se face de la e-mailurile de marketing si promovare. Va rugam sa retineti faptul ca nu va puteti dezabona de la mesajele legate de statusul comenzii (confirmare comanda, expediere comanda etc.).

7.7.2. Publicitate / cookie-uri și tehnologii similare: Pentru informatii despre utilizarea cookie-urilor in cadrul site-urilor Zenyth, inclusiv cu privire la optiunile de oprire a cookie-urilor, va rugam sa consultati pagina dedicata cookie-urilor de pe site-urile noastre LINK AICI.

7.7.3. Acces la Contul meu si corectarea informatiilor: In cazul in care veti considera necesar, aveti acces online la datele (informatiile) cu caracter personal si, totodata, aveti posibilitatea de a le revizui, actualiza sau corecta. Acest lucru se poate efectua prin logarea in contul de utilizator de pe site-ul zenyth.ro. Logarea se face prin solicitarea/completarea contului de utilizator si a parolei in sectiunea Contul meu. Pot fi modificate toate datele furnizate in contul de utilizator, cu exceptia adresei de e-mail. Pentru modificarea/corectarea adresei de e-mail va rugam sa ne contactati si sa ne solicitati acest lucru prin intermediul formularului dedicat din site-ul zenyth.ro. LINK AICI

7.7.4. Pastrarea si stergerea datelor: Datele dvs. sunt pastrate atata timp cat utilizati serviciile Zenyth. Daca doriti sa le stergem, va rugam sa ne contactati si sa ne solicitati acest lucru prin intermediul formularului dedicat din site-ul zenyth.ro  LINK AICI. In momentul in care datele dvs. au fost sterse, nu veti mai primi e-mailuri/telefoane/sms-uri informative sau de marketing. Va rugam sa retineti ca unele datele pot fi necesare pentru ca serviciile zenyth.ro sa functioneze corect si este posibil sa fim obligati sa pastram anumite informatii prin lege (ex. datele de facturare).

7.8. Actualizarea politicii privind confidentialitatea datelor

Este posibil ca politica de confidentialitate sa fie revizuita periodic. Revizuirile in ceea ce priveste modul in care colectam sau folosim datele persoane vor fi anuntate prin publicare online a versiunii revizuite. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-urile Zenyth si, implicit, cu politica de confidentialitate, in totalitate sau in parte, va rugam sa intrerupeti utilizarea serviciilor noastre.

Contactati-ne! Pentru orice intrebari legate de Termenii si conditiile de utilizare a site-urilor si de Politica de confidentialitate si colectare a datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati pe e-mail clienti@zenyth.ro.

Zenyth Pharmaceuticals nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-urilor detinute de Zenyth Pharmaceuticals.

Important:

Informațiile prezentate pe aceste site-uri servesc în scop educațional și informațional. Sub nici o formă, aceste informații nu servesc diagnosticării, nu se substituie și nu exclud consultul medical.