Luana Show, Video

Homeopatia: Cum scapi copilul de viroze? – VIDEO

Autor:

Orice părinte s-a confruntat cel puțin o dată cu situația mai mult decât provocatoare în care cel mic a răcit puțin mai tare sau s-a infectat cu diverse virusuri.

Vezi toate articolele despre:
homeopatieracealavideoviroza

Soluția aleasă pentru a scăpa cât mai repede de simptome și pentru a-i curma suferința este, de cele mai multe ori, antibioticul care s-a dovedit a fi o metodă eficientă. Din păcate, pe termen lung, administrarea antibioticului poate avea urmări legate de rezistența corpului sau de diverse reacții adverse.

Despre metodele homeopate utile pentru a proteja copilul de viroze au vorbit Luana și invitata ei, Luminița Vlăduțu, medic homeopat.

Ce rol are homeopatia în viroze?

În cazul fiecărui pacient care se prezintă cu o viroză respiratorie, se face, în primul rând, anamneza homeopată în care se pun întrebările specifice, referitoare la starea fizică, psihică și la istoricul emoțional și se alege un remediu potrivit acelui pacient. Dacă afecțiunea este acută, se păstrează legătura cu părinții copilului pentru a verifica evoluția, iar dacă este cronică și simptomele nu sunt intense, consultațiile pot fi mai rare, urmărindu-se evoluția până la vindecare.

De ce apar virozele atât de des?

Apariția virozelor în cazul copiilor are cauze multiple care sunt, de cele mai multe ori, de natură emoțională. Când copilul este foarte mic, cea mai importantă relație este cu mama, de aceea, starea copilului poate oscila în funcție de starea mamei, iar în momentul separării de ea, poate apărea chiar și o răceală. Neglijarea emoțională poate determina chiar și febră, iar corpul copilului poate somatiza orice relație deficitară pe care o are cu părinții, cu o altă persoană din familie sau cu educatoarea de la grădiniță.

Urmărind emisiunea disponibilă la începutul acestui articol, puteți afla ce este homeopatia, de ce nu este atât de utilizată homeopatia în rândul copiilor, ce boli se pot trata prin homeopatie în rândul copiilor, este efectul tratamentului de durată sau rapid, ce avantaj au remediile homeopate comparativ cu medicamentele alopate, care sunt câteva dintre cauzele emoționale ale bolilor la copii.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
homeopatieracealavideoviroza
Articolul anterior
Există menopauză și stare de bine? – VIDEO
Articolul următor
Mergi la piscină? Grijă mare la otite! – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowVideo