Jurnalul de sănătate, Sănătate, Video

Patologia tiroidiană, cea mai frecventă afecțiune endocrină

Autor:

Vreți să aflați mai multe despre câștigătoarea de anul acesta de la Salonul Internațional de Invenții Euroinvent, despre patologia tiroidiană sau despre noile reguli adoptate de către Germania, cu privire la intrarea în țară din România?

Vezi toate articolele despre:
știritiroidăvideo

În această ediție a Jurnalului de Sănătate, Costin Sforaru ne aduce cele mai proaspete informații din domeniul sănătății.

Orteză inteligentă

Salonul Internațional de Invenții Euroinvent a premiat o orteză inteligentă, ce contribuie la corectarea defectelor posturale, fie că este vorba despre prevenirea acestora sau despre grăbirea procesului de recuperare, în cazul unor accidente.

Tiroida, în focus

Anul acesta, Societatea Română de Endocrinologie subliniază patologia tiroidiană prin Săptămâna Internațională a Tiroidei. Cu această ocazie, în cadrul dezbaterilor, profesioniștii în domeniu aduc informații proaspete cu privire la importanța tratamentului rapid și performant, dar și importanța profilaxiei, în patologia tiroidiană.

Reguli de călătorie

Persoanele din România care merg în Germania pe cale aeriană pot prezenta un document care să ateste rezultatul negativ al testulusi Covid, schema completă a vaccinării împotriva virusului SARS-Cov-2 care să ateste faptul că au trecut minimum 14 zile de la administrarea rapelului sau a dozei unice sau dovada că persoana a fost infectată cu cel puțin 28 de zile înainte, dar nu cu mai mult de 6 luni.

Urmăriți întregul material video de la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
știritiroidăvideo
Articolul anterior
Dezvoltarea copiilor, în primii ani de viață
Articolul următor
Prognoza anului 2021 în detaliu
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Jurnalul de sănătateSănătateVideo