Interviuri, Luana Show, Video

2022: Anul familiei – Video

Autor:

Începutul de an aduce noi aspirații, planuri mărețe și visuri de îndeplinit. 2022 va fi despre relațiile cu cele mai iubite și importante suflete din viețile noastre pentru că, din perspectivă numerologică, 2022 este anul familiei.

Vezi toate articolele despre:
an noufamilienumerologievideo

Luana îl are ca invitat pe Bogdan Ungureanu, numerolog, care ne vorbește despre vibrația anului 2022 și ce ne rezervă acesta din punct de vedere numerologic.

Familia este locul în care ne dezvoltăm încă din prima clipă de viață, înconjurați de iubire, grijă, atenție, sprijin și brațe gata să ne prindă atunci când nu mai rezistăm. 2022 este anul familiei și va avea influențe la acest nivel și asupra tuturor aspectelor pe care le implică însemnătatea acestui tip de legătură dintre oameni.

Perspectiva numerologică asupra anului 2022

Din punct de vedere numerologic, anul ce tocmai a început este deosebit, în primul rând, prin alcătuirea sa numerică. Combinația cifrei 2 n-a mai fost atât de prezentă niciodată, exceptând, poate, anul 222. Alte cifre care marchează acest an sunt 4 și 6.

Numerologul a precizat că 2022 este un an plin cu apă, deoarece cifra 2 înseamnă apă, iar acest an are 3 cifre de 2 în alcătuire. De asemenea, va fi un an al emoțiilor. 2 reprezintă energia feminină, ceea ce înseamnă că femeile vor fi în centrul atenției, iar bărbații se vor regăsi în situația de a-și exterioriza emoțiile. Cifra 2 reprezintă și conflict, opoziție, separă sau aduce împreună.

Semnificațiile apei

Apa este un element care face parte din alcătuirea corpului uman, iar în acest an vom simți vibrând și mai mult această apă din noi. În 2022, influența apei va fi puternică, inclusiv la nivel meteorologic. Din cauza cifrei 0 care înseamnă „deloc” sau „la maxim”, este posibil să ne confruntăm cu ploi, inundații sau secetă. Spre deosebire de foc, apa nu străpunge, spală, curge, găsindu-și loc oriunde, și nu vine niciodată frontal. Toate aceste caracteristici ale apei ne vor influența și ne vor obliga la flexibilitate, să fim răbdători, înțelegători și mai iubitori.

Semnificația cifrei 6

Din calculul celor trei 3 cifre de 2 rezultă cifra 6 – vibrația anului. Energia dată de 6 va fi benefică femeilor, persoanelor care au lucrat pe inteligența emoțională, celor care sunt obișnuiți cu propiile emoții, le înțeleg și le exprimă. Cifra 6 înseamnă și sexualitate, familie și instinct teritorial. Vibrația lui 6 te va determina să renunți la anumite lucruri ca să primești altele.

Cum se calculează anul personal?

Pentru a afla care este cifra personală a anului adunăm cifrele care alcătuiesc ziua de naștere cu cele care alcătuiesc luna în care suntem născuți. Adunarea se face până ajungem la o singură cifră, iar rezultatul este adunat, din nou cu 6, vibrația acestui an. Reducem, din nou, numărul la o cifră, rezultatul fiind vibrația personală a anului 2022. Spre exemplu, pentru o persoană care este năcută pe 17 martie avem 17.03. 1+7+0+3=11, reducem acest număr la o singură cifră (1+1=2) și adunăm rezultatul cu vibrația anului (2+6=8). Vibrația personală a anului 2022, pentru această persoană, este 8.

Semnificația fiecărei cifre de vibrație

Fiecare cifră de vibrație va avea o întrebare care va guverna anul 2022. Cifra 1 este despre începuturi. Întrebarea anului pentru cei cu vibrația 1 este „Ce începi nou?”. Pentru cei care au cifra 2, întrebarea este „Cu cine faci pereche?” și vor avea un an de emoții. Persoanele cu vibrație 3 vor avea un an de acțiuni pe care să le întreprindă. Cifra 4 întreabă „Ce rezultate concrete obții?” și va influența relația cu tata. În ce mod sunt nonconformiști se vor întreba cei cu vibrația 5 și vor fi exact pe energia anului cei care au ca vibrație 6. Persoanele a căror cifră este 7 vor fi atrași de solitudine și studiu spiritual. Cifra 8 îi va provoca pe oameni la întrebări despre poziția lor în lume și despre părerea celor din jur, 9 va întreba ce încheie și la ce au de renunțat.

Subiecte abordate în emisiune

În cadrul dialogului dintre Luana și Bogdan Ungureanu au fost aduse în discuție semnificația numerologică a anului 2022, desfășurarea anului din punct de vedere al emoțiilor, infuența anului asupra familiei și provocările aduse de noul an.

Dacă doriți să vizionați întreaga emisiune, puteți accesa linkul prezent la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
an noufamilienumerologievideo
Articolul anterior
Nervul vag: de ce trebuie stimulat pentru o sănătate mai bună? – VIDEO
Articolul următor
Beauty Help: Frumusețe din interior! – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo