Luana Show, Spiritualitate, Video

De ce îngăduie Dumnezeu atâta suferință pe pământ?

Autor:

„Dragostea creează suferință, suferința aduce dragoste”, spune invitatul acestei emisiuni, dar întrebarea care stă pe buzele tuturor rămâne de ce, dacă Dumnezeu ne iubește atât de mult, îngăduie și suferința pe pământ.

Vezi toate articolele despre:
pr. nicu george maneasuferințăvideo

Părintele Nicu George Manea, preot militar, este invitatul Luanei din această emisiune și vorbește despre o temă atât de actuală, adică suferința. Preotul paroh Nicu George Manea a fost hirotesit iconom stavrofor și a pus bazele bisericii ridicate în memoria eroilor aviatori în incinta Muzeului Național al Aviației Române.

Dumnezeu este alături de noi

Cu toate că în momentul în care ni se întâmplă un anumit lucru care ne provoacă tristețe, avem tendința de a învinovăți entitatea divină pe care nu o vedem, dar în care avem încredere că ne păzește mereu, chiar dacă nu ne vine să credem, Dumnezeu este alături de noi. Dumnezeu este întruchiparea binelui, ne iubește necondiționat și ne veghează fără încetare, iar faptul că există momente în care îngăduie să trecem și prin situații mai puțin plăcute nu înseamnă că ne întoarce spatele. Acest lucru înseamnă că ne oferă posibilitatea de a înțelege că viața nu este întotdeauna roz, de a înțelege că, uneori, pentru a ne înfrupta din momentele de bucurie trebuie să simțim și amărăciunea tristeții și de a învăța din propriile greșeli. De aceea, deși de-a lungul timpului, omenirea a trecut prin războaie, boli și tot felul de situații absolut crude, aceste lucruri se vor repeta, atât timp cât nu vom face o schimbare și nu ne vom îndrepta atenția către îmbrățișarea „dușmanului” și nu pedepsirea acestuia.

Urmărind această emisiune, veți putea afla:

  • Care este rolul religiei în configurația socială la nivel global?
  • Ce este păcatul individual? Dar cel colectiv?
  • Ce semnificație are „iubirea față de dușmani“?
  • Cum se alină sufletele celor care pierd pe cineva drag?
  • Toți caută sensul vieții. Unde ni-l arată Dumnezeu?

Așezați-vă comod și urmăriți la ceas de seară o emisiune plină de încărcătură spirituală, pe care o găsiți la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
pr. nicu george maneasuferințăvideo
Articolul anterior
Tratament modern personalizat de îndreptare a dinților
Articolul următor
Organismul sesizează aerul din încăpere
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSpiritualitateVideo