Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Cât de periculos e să dormi cu telefonul la cap?

Autor:

Obișnuiești să porți mereu cu tine telefonul mobil și nu te desparți de el nici atunci când dormi? Simona Dragomir ne spune în ce măsură este periculos să dormim cu telefonul mobil pe noptieră!

Vezi toate articolele despre:
internetradiațiisomntelefonvideo

Bun găsit, dragii mei! Suntem înconjurați de tehnologie, telefoane mobile, internet, rețele wireless. Aproape că nu există locuință fără conexiune la internet. Iar dependența de smartphone este o realitate a zilelor noastre. Mulți dintre noi nu se pot dezlipi de telefon nici în somn, așa că adorm cu telefonul la cap. Este o mare greșeală, susțin specialiștii.

Dispozitivele conectate la internet emit radiații electromagnetice. Acestea sunt o formă de energie cu frecvență joasă, pe care țesuturile umane o pot absorbi.

Deși reprezentanții industriei de profil afirmă că nu avem de ce să ne temem, Organizația Mondială a Sănătății a clasificat radiația electromagnetică emisă de telefoane în categoria 2B, adică posibil cancerigen pentru oameni. De altfel, există studii care afirmă că radiațiile electromagnetice sunt implicate în dezvoltarea unor tumori cerebrale numite glioame.

Cert este că telefoanele mobile ar trebui folosite după principiul „paza bună trece primejdia rea”.

Obișnuiți-vă să folosiți sistemul hands-free și limitați durata convorbirilor telefonice la strictul necesar. Pe cât posibil, folosiți mesajele scrise în locul apelurilor telefonice.

Nu mențineți telefonul lipit de ureche, ci la câțiva milimetri. Nu purtați telefonul mobil în buzunar sau foarte aproape de corp.

Radiațiile electromagnetice nu dorm. Închideți telefonul și routerul în timpul nopții și, chiar închis, nu dormiți cu telefonul mobil pe noptieră.

Cele mai mari precauții trebuie luate în dormitorul copilului: fără router sau calculator, iar televizorul și telefonul nu sunt deloc binevenite.

Țineți minte că telefoanele mobile nu sunt încă suficient testate pentru a da un verdict final privind siguranța lor. Așa că, fiți prudenți pentru a rămâne sănătoși! Pe curând!

Etichete articol:
internetradiațiisomntelefonvideo
Articolul anterior
Ajutoare pentru memorie în perioada examenelor
Articolul următor
6 remedii naturale pentru înțepăturile de țânțar
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo