Luana Show, Sănătate, Video

Remedii Feng Shui pentru 2022 – VIDEO

Autor:

Anul 2022 este, conform Horoscopului Chinezesc, Anul Tigrului de Apă. Universul înseamnă energie care curge, prin urmare, energia locului în care petrecem cel mai mult timp este deosebit de importantă, având impact și asupra sănătății.

Vezi toate articolele despre:
energieFeng Shuivideo

Invitata Luanei din această ediție la Hello Sănătate este Gena Rusu, instructor și terapeut holistic, și ne vorbește despre energia din locul în care ne aflăm și importanța acesteia pentru sănătatea noastră.

Ce este Feng Shui?

Feng Shui este o știință care se bazează pe calcule exacte pentru a afla cum sunt dispuse cele 9 stele ale Carului Mare în casa sau biroul omului. Carul Mare este alcătuit din 7 stele vizibile cu ochiul liber și 2 vizibile doar de la observatorul astronomic. În cultura asiatică, aceste informații sunt cunoscute încă de acum aproximativ 6000 de ani, Feng Shui-ul fiind o știință cu vechime. Aceste stele vizează toate aspectele din viața omului, de la starea de sănătate la cea de cuplu, relația cu banii, cariera, chiar și perioadele în care ai anumite provocări în relația cu justiția sau cu actele.

În Feng Shui-ul tradițional nu există anumite obiecte sau obiecte unice pe care să le ai în casă poziționate în anumite locuri, ci absolut tot ce este în casă, doar ținând cont de cele 5 elemente fundamentale (pământ, apă, metal, lemn, foc) și care sunt exprimate în realitatea materială prin culori sau forme.

Cum poți aduce armonia în casă?

Starea de armonie pornește din centrul casei, locul în care se intersectează diagonalele casei. Este important de știut că în centrul casei putem pune steaua care aparține elementului pământ cu alt obiect care aparține elementului metal sau elementului apă. Pământul este consumat de metal, în Feng Shui, un element dă naștere altui element și atunci când aduci metal pământului este ca atunci când pământul dă naștere continuu și se epuizează continuu. Dacă așezăm în centrul casei un obiect aparținând elementului metal, energia se mișcă mai încet, iar acțiunea sa asupra omului este mai redusă.

În Sud-Vest este poziționată steaua bolii, a provocărilor în sfera sănătății, unde putem amplasa obiecte gri, alb, negru, argintiu, auriu sau un bol transparent cu apă în care punem sare. Acest bol este menit să încetinească energia acestei stele, spre deosebire de un bol verde, poziționat oriunde în casă, în care punem apă și sare, cu intenția de  atrage energiile nefavorabile din spațiul respectiv. Armonia este păstrată prin menținerea în casă a obiectelor strict necesare, fără a încărca spațiul locuit cu obiecte inutile, vechi și pe care nu le mai folosește nimeni.

Urmărind emisiunea veți afla ce este Feng Shui, cât de importantă este energia casei și a locului în care lucrăm, ce sunt energiile trecătoare ale fiecărui an, cum ne ajută remediile Feng Shui în diminuarea influențelor negative, cum poate fi caracterizat anul 2022 în calendarul chinezesc, cum se va schimba ritmul în 2022 – Anul Tigrului de Apă?

Dacă doriți să urmăriți întreaga emisiune, o puteți face accesând link-ul aflat la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
energieFeng Shuivideo
Articolul anterior
Sindromul de ovar polichistic – VIDEO
Articolul următor
Saltea și pernă potrivite, coloană sănătoasă! – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSănătateVideo