Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Urgențe ORL: vertijul și lipsa mirosului dată de COVID-19

Autor:

Unele dintre problemele des întâlnite pentru care pacienții se prezintă de urgență în cabinetele medicului sunt urgențele ce țin de sfera ORL. Două dintre urgențele medicale, pe care pacienții nu le asimilează mereu ca fiind urgențe, sunt vertijul și lipsa mirosului după COVID-19. Ce soluții avem în aceste situații?

Vezi toate articolele despre:
coronavirusORLpierdere mirosvertij

Tulburările de echilibru, mai ales în perioada primăverii, sunt puse pe seama asteniei, a meteosensibilității, anemiei, stresului, oboselii. Tabloul diferențelor dintre vertij și simplele amețeli este unul foarte amplu, iar medicul este singurul care poate pune un diagnostic corect. În ceea ce privește pierderea mirosului, atât de cunoscută în ultimul timp prin prisma pandemiei, oamenii sunt mai puțin conștienți că și acesta este un simptom care cere consult de specialitate pentru a evita pierderea sau diminuarea permanentă a mirosului.

Despre urgențele ce țin de domeniul ORL și, în special, despre vertij și pierderea mirosului după COVID-19 vorbim cu Simona Dragomir și Dr. Monica Ene, medic specialist ORL.

Pentru a afla mai multe informații despre acest subiect, vă invităm să urmăriți întreaga emisune în materialul video de mai sus!

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
coronavirusORLpierdere mirosvertij
Articolul anterior
Cum ne energizăm și cum scăpăm de frici și anxietăți în contextul actual?
Articolul următor
Răul de mișcare și răul de înălțime. Cum le gestionăm?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo