Luana Show, Sănătate, Video

Confesiuni feminine fără cosmetizări

Autor:

Universul feminin este străbătut de afecțiuni specifice care, fiind insuficient înțelese și în componenta lor emoțională și simbolică, sunt insuficient sau abuziv abordate și tratate. Presiunea imaginii unei feminități ideale le face de multe ori pe reprezentantele sexului feminin să încerce obsesiv să anuleze aspecte ce țin de normalitatea corpului lor. Efectul este un organism ce dezvoltă boli cronice feminine, o femeie intrată într-un obositor circuit de tratare și agravare prin tratare.

Vezi toate articolele despre:
endometriozăLuana Ibackamihaela brăilescuoboseală cronicăstres

În cadrul emisiunii prezentate aici, vorbim despre ABC-ul sănătății feminine și despre cum ne menținem sănătatea aparatului urogenital, plecând de la înțelegerea naturală a corpului nostru. O avem invitată la Ziarul de Sănătate, alături de Luana Ibacka, pe Mihaela Brăilescu, consilier de nutriție și echilibru hormonal. Cu un simplu click pe materialul video de mai sus veți putea afla mai multe despre:

  • Care este rolul alimentației în menținerea sănătății feminine?
  • Cât de important este nivelul de oboseală și cum ne impactează? Până unde putem împinge limitele organismului și unde este absolut necesar să spunem stop?
  • Cum se face legătura între emoțiile reprimate prin alimentație și afecțiunile specifice feminine? De ce ne refugiem în mâncare și ce pârghii reale și benefice avem la dispoziție pentru a ne metaboliza emoțiile?
  • Ce facem cu stresul și cum își pune amprenta în starea de sănătate a femeii? Cum ne putem schimba percepția despre femeie și feminitate astfel încât să fie păstrate, nu anulate?
  • Ce putem face pentru a fi în echilibru cu propriul corp, cu propria feminitate?
  • Cum ne alegem produsele de îngrijire feminină astfel încât să nu se transforme în factori agresivi pentru corpul nostru? De fapt, cum învățăm să ne iubim și să ne acceptăm corpul dincolo de presiunile lumii exterioare și șabloanele de imagine.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
endometriozăLuana Ibackamihaela brăilescuoboseală cronicăstres
Articolul anterior
Ține sub control tulburările de digestie!
Articolul următor
Scolioza la copii și adulți. Cum ne ajută fizioterapia?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSănătateVideo