Luana Show, Psihologie, Video

Pastila cea bună: Puterea informației, Inspirație, Motivație

Autor:

Trăim într-o epocă în care inspiraţia este importantă. Și dacă te întrebi ce anume este inspirația, Dex-ul răspunde așa: entuziasmul creator care generează o idee sau o soluţie apărută în conştiinţă. Ceea ce inspiră este exprimarea autentică a propriei personalităţi, de aceea majoritatea autorilor inspiraționali de succes se bazează pe propriile experiențe și istorii de viață.

Vezi toate articolele despre:
AshwagandhainspirațieLuana Ibackastresvideo

Ce anume îi motivează pe oameni?

Prin informație și inspirație, se ajunge la motivație. Întrebarea nu este dacă oamenii sunt sau nu motivați, ci mai degrabă ce anume îi motivează? Un job mai bun, un rol social mai important, o siluetă frumoasă, o sănătate de fier, un somn bun, o familie liniștită? Orice scop sau plan de acțiune ai, este necesar să te informezi și să te clarifici în ceea ce îl privește. Informația ne ține pe făgaș normal. INFORMAȚIA ne ghidează în timpul oricărei practici – întrucât fără o practică oarecare, rezoluțiile propuse nu se transformă în realitate. Inspirația ne amintește de ce facem ceea ce facem, în timp ce informația ne spune cum să facem.

Informația ne ține pe făgaș

M-am decis să ating acest subiect, întrucât cineva m-a întrebat dacă Pastila cea bună este o pastilă inspirațională. Și, da! Jurnalistic vorbind, eu livrez aici un combustibil care să pună în mișcare soluții la problemele existente, fie că acestea țin de sănătate, înțelegere a unor concepte, decriptarea și lămurirea unor informații. Practic, felul în care oamenii se pierd pe drum ține de faptul că ei uită niște lucruri elementare, acceptă informații poluante, stau într-un mediu social toxic. Părerea mea este că avem nevoie de inspirație proaspătă în fiecare zi, de reamintirea și fixarea unor adevăruri esențiale. Suntem capabili să facem conexiuni logice și „să vedem” acolo unde în mod obișnuit nu vedeam nimic, atunci când ne vine inspirația. Ea apare, de cele mai multe ori, ca o reacție la un stimul exterior. Vedem ceva și ne lovește inspirația. Să fim realiști însă, inspirația nu poate exista fără un cumul de informații. Ea se produce în urma analizei și decantării inconștiente a acestor date.

Cum cultivăm inspirația?

Așadar, păstrează un echilibru între a te informa și a te inspira, practicând ceea ce este necesar evoluției tale.

Dacă ceva te doare acum și te întrebi „Așa o să trăiesc oare toată viața?”, părerea mea este că cel mai bine este să nu construiești scenarii despre durerea respectivă. Rămâi puțin acolo, la propria problemă și observă că poate nu e chiar atât de mare pe cât ai vrea să crezi. A accepta să trăiești cu orice disconfort este un mare câștig și o informație prețioasă: când încetează toate problemele, cumva, a încetat o parte a vieții.

Ca să fii mereu inspirat, Zenyth îți recomandă Ashwagandha KSM-66. Cea mai studiată plantă adaptogenă, acum în doză standardizată, pentru un mai bun control al stresului. Ashwagandha KSM-66 este disponibil pe site-ul zenyth.ro și în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Etichete articol:
AshwagandhainspirațieLuana Ibackastresvideo
Articolul anterior
Cum ne îmbolnăvește vremea de afară?
Articolul următor
Corpul… ar putea supraviețui fără minte?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowPsihologieVideo