Interviuri, Luana Show, Video

Terapia prin lectură – Amanții

Autor:

Trăim într-o perioadă subsumată frumosului în toate formele lui, frumosul așa cum fiecare alege să îl vadă și să îl înțeleagă. Vă invităm la o discuție despre o arie a esteticului pe care, de multe ori, nu știm să o citim – vorbim despre emoții, despre relații, despre împreună și separat și despre cum se împletește scrisul în tot acest tablou al cunoașterii de sine. Toate acestea alături de scriitoarea Corina Ozon.

Vezi toate articolele despre:
iubirepsihologierelațiistres

Corina Ozon, invitata Luanei Ibacka la Ziarul de Sănătate, este scriitoare desemnată de către Revista Capital în Top 100 femei de succes în anul 2017 și nominalizată la Public Relations Professional of the Year, la Gala PR Award, în anul 2018.  Este absolventă a Facultății de Filologie, secția română-franceză, Universitatea Timișoara, și a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. În prezent, este doctorandă în cotutelă la Școala Doctorală în Științe ale Comunicării, Universitatea București și la Universitatea Paul Valéry Montpellier, Franța.

A publicat nouă cărți la Editura Herg Benet – Seria „Amanții”- cinci volume, 2014-2018, volumul de proză scurtă „Până când mă voi vindeca de tine”, 2016, romanul „Tentații”, 2016, romanul „Codul lui Zoran”, 2018, „Dincolo de furtună”, 2019 – și o carte la Editura Univers – „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, 2017.

Despre de ce „În timp ce citesc, unii adorm, iar alții se trezesc”, despre relații și emoții, despre susținere și infidelitate vă invităm să aflați mai multe urmărind emisiunea completă, cu un simplu click pe materialul video de mai sus.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
iubirepsihologierelațiistres
Articolul anterior
Cum gestionăm trauma psihologică după un divorț?
Articolul următor
Managementul stresului informațional la elevi
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo