Frumusețe, Psihologie, Video

Chirurgie estetică: consecințe în suflet și destin – VIDEO

Autor:

Privind zilnic trăsăturile și viețile perfecte ale celor pe care îi urmărim pe rețelele sociale și care de cele mai multe ori sunt doar aparente, am ajuns să ne dorim să ne îmbunătățim aspectul fizic cu orice preț, uitând complet de suflet, cel care contează cu adevărat.

Vezi toate articolele despre:
astrologiechirurgiefrumusețevideo

Despre acest subiect au vorbit Luana și invitata sa, Cristina Enache, astrolog, care a explicat ce impact pot avea intervențiile estetice asupra sufletului și destinului nostru.

Ce ne poate spune analiza feței unei persoane?

Intervențiile estetice s-au dublat, mai ales în rândul femeilor. Motivul este că au devenit mult mai accesibile ca preț, mai sigure. Citirea feței este o metodă, o știință folosită de mai mult de 2000 de ani de beduini. Trăind în deșert, această știință le permitea să cunoască o persoană străină, fără să vorbească prea mult, reușeau să înțeleagă comportamentul și viziunea lor despre viață, precum și personalitatea, dacă poate fi periculoasă pentru ei. Într-un mediu în care exista puțină apă sau mâncare, era important să știe dacă puteau găzdui acea persoană și dacă o găzduiau, trebuiau să se asigure că nu îi va ataca.

Interiorul nostru se reflectă în exterior. În momentul în care se aduce o modificare unui sistem, acesta se va schimba total, va fi o nouă entitate. Prin urmare, nu ne putem aștepta să ne facem intervenții estetice și să nu apară modificări la nivel psiho-emoțional.

Fața poate oferi informații și în cazul unei analize astrologice. De cele mai multe ori, ceea ce poate fi citit la nivelul feței este regăsit și în astrogramă, înainte de a afla care este semnul zodiacal.

Dorința de a arăta mai bine și efectele pe termen lung

Dorința de a face operații estetice apare în rândul celor care percep ca modele anumite persoane pe care le urmăresc pe rețelele sociale și pe care vor să le urmeze. Totuși, intervențiile pot fi nereușite, de aceea, acesta este încă un motiv de a nu apela la aceste intervenții dacă nu este necesar. Mai mult, o intervenție, chiar și reușită, făcută în orice parte a corpului, va necesita, în timp, o altă intervenție pentru a păstra rezultatele asemănătoare primei intervenții. O modificare forțată a aspectului fizic poate aduce experiențe neplăcute și de nedorit.

Impactul psihologic al operațiilor estetice

Există persoane care nu vor fi niciodată mulțumite de felul în care arată. Această părere negativă despre propria persoană se numește dismorfobie și poate fi identificată și în astrogramă, în cazurile în care ascendentul este într-un element incompatibil cu semnul lui Venus. Persoanele aflate în astfel de situații au, de obicei, probleme cu imaginea despre sine. Totuși, oricâte intervenții am avea pe exterior, interiorul rămâne același. Esența noastră morală nu poate fi modificată, iar cele două părți vor fi tot timpul în contradictoriu.

Întreaga emisiune este disponibilă la începutul acestui articol. Urmărind-o puteți afla și ce informații despre personalitatea ta pot fi aflate prin analiza feței, ce probleme de sănătate pot fi descoperite doar uitându-te la trăsăturile feței, dar și de ce tot mai multe persoane își doresc operații estetice.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
astrologiechirurgiefrumusețevideo
Articolul anterior
Antiinflamatoare naturale. Cum combatem durerea? – VIDEO
Articolul următor
Abdomen plat vara asta: Rolul enzimelor digestive – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețePsihologieVideo