Interviuri, Luana Show, Video

Cheile timpului universal – VIDEO

Autor:

Stringenta lipsă a timpului în vremurile noastre se resimte pentru fiecare dintre noi tot mai acut. De multe ori ne trezim că nu avem timp să ne relaxăm, nu avem timp să ne bucurăm sufletul așa cum am dori sau să petrecem mai mult timp împreună cu prietenii și cu cei dragi.

Vezi toate articolele despre:
astrologiespiritualitatevideo

Este oare timpul cauza pentru care nu reușim să facem tot ceea ce ne dorim sau este doar incapacitatea noastră de a-l folosi pentru a ne atinge obiectivele?

Răspunsul la această întrebare care ne stă tuturor pe buze îl putem afla în emisiunea „A furat cineva timpul?”, unde invitata Luanei, Cerasella Pere, expert astrolog, ne va dezvălui răspunsul la această dilemă, aducând în același timp și anumite explicații legate de energia timpului.

Ce putem face pentru a beneficia de timp?

În primul rând, este necesar să conștientizăm și apoi să înțelegem faptul că timpul este o formă de energie, de care putem beneficia așa cum ne-am dori în toate aspectele vieții. Contextul în care ne aflăm, aici referindu-ne la timp în mod special, este că am intrat într-o nouă etapă, o nouă eră, atât din punct de vedere individual, cât și universal. De aceea, adaptarea fiecaruia dintre noi joacă un rol important.

De ce simțim timpul accelerat?

În zilele noastre ne-am obișnuit să bifăm în goană check list-ul zilnic, fără a ne bucura cu adevărat de toate experiențele pe care viața ni le oferă, ci din contra, am ajuns să fim obosiți, stresați, vlăguiți și fără poftă de viață.

Procesul de transformare a timpului și percepția tot mai redusă pe care noi o avem asupra lui a început de mult timp. Astfel că, din punct de vedere astrologic și astronomic, planeta noastră se află într-o etapă de contracție a timpului. Dintr-o altă perspectivă, planeta a intrat înainte de 2012 în constelația pleiadelor sau altfel spus în centura fotonică.

Calendarul maya, care este cel mai vechi calendar și unul dintre cele mai exacte care există la ora actuală, revelează faptul că timpul este o energie ciclică. Această teorie este susținută și de  marele fizician Albert Einstein, care a afirmat că „timpul nu este o energie fixă, ci una variabilă care se modifică în funcție de mișcare și gravitație“.

Știința modernă confirmă adevăruri străvechi, menționând că totul este ciclic, iar modul de desfășurare a timpului stabilit este o convenție, de aceea este necesar să înțelegem că timpul se desfășoară ca o curgere energetică, al cărui „ceas“ de desfășurare este necesar să fie înțeles dintr-un alt punct de vedere.

Noua perspectivă a timpului

Modul în care ne organizăm timpul creează percepția asupra realității, ceea ce conduce la trăirea momentului prezent. Perspectiva timpului poate fi înțeleasă atunci când reușim să înțelegem că tot universul funcționează după un plan organizat. Toate planetele, stelele, constelațiile, tot ceea ce există în univers, totul este interconectat și evoluează după această ordine universală, revelată de timp.

În noua viziune a timpului este necesar să percepem care este noul algoritm sau sistem de operare care stă la baza vieții pe pământ.

Timpul universal funcționează ca timp global în univers, fiind în concordanță cu ciclurile anotimpurilor.

Anotimpurile sunt o desfășurare ciclică în raport cu transformarea vieții, pe care natura ni-o indică în fiecare anotimp.

Din punct de vedere astrologic, ciclul anual ne ajută să înțelegem ceasul astrologic universal, revelând faptul că timpul se desfășoară în acord cu calendarul soarelui și calendarul maya.

Mai multe despre misterele timpului puteți afla din această emisiune:

  • Ce este timpul?
  • Reprezintă timpul o piedică în viața noastră sau o oportunitate de a evolua?
  • Timpul s-a scurtat în percepția noastră, dar s-au schimbat și mesajele pe care ni le transmite Universul prin astrologie?
  • Care este sistemul de operare care stă la baza vieții pe Pământ din momentul prezent?

Vă invităm să urmăriți emisiunea Luanei, alături de invitata sa, Cerasella Pere, expert astrolog, în linkul de la începutul articolului.

Vizionare plăcută!!

Etichete articol:
astrologiespiritualitatevideo
Articolul anterior
De ce se accentuează gastrita primăvara? – VIDEO
Articolul următor
Cariile dentare la copii – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo