Interviuri, Luana Show, Video

De la cancer la literatură – VIDEO

Autor:

Transformarea paradigmei de la boală și suferință la a urma împlinirea celor mai profunde aspirații sufletești este cheia vindecări. Viața este mereu plină de surprize, de aceea este important să avem curajul și puterea de a ști ce căi, metode să alegem pentru a reuși să depășim cele mai grele provocări cauzate de această crudă boală.

Vezi toate articolele despre:
afecțiuni femeicancersănătatevindecare

În această emisiune, alături de Luana, este Oana Stroe, autoarea volumului „Flăcări gemene‟, invitată ce a fost prezentă într-o ediție anterioară, a cărei temă a fost „Cum trăiești având cancer?‟.

Oana își continuă povestea…

De la profesia de economist, trecerea prin boală a inspirat-o să se orienteze spre scris, devenind astfel autoare. Femeie puternică, Oana Stroe a ales într-un mod conștient să-și păstreze mereu zâmbetul pe buze, credința și speranța în suflet.

Acceptarea și înțelegerea

Acceptarea și înțelegerea sunt printre principalele armuri în bătălia cu această boală, cancerul. Cu toate că durerea fizică și sufletească poate depăși cote maxime în astfel de momente, Oana a optat să caute să redescopere frumusețea și bucuria vieții. Această atitudine s-a dovedit salvatoare și cea mai bună pentru ea.

Oana Stroe a găsit în boală un partener de negociere pe drum, urmărind să nu se lase speriată, descurajată de toate etapele halucinante prin care a trecut. A dobândit astfel arta de a trata cancerul, de a rămâne în echilibru, de a continua să se bucure de viață.

Cartea – Flăcări gemene și blogul

Atât cartea, cât și blogul Oanei sunt dorința ei de a încuraja, de a susține pe cei care trec prin aceeași experiență. Oana a pășit prin terapia scrisului pe calea spre vindecare. Astfel a reușit să își urmeze și să își împlinească visul din copilărie și în același timp să își înfrumusețeze și să își ușureze trecerea prin toate provocările. Atunci când scrie, reușește să se transpună într-o lume în care boala dispare.

Trăirea și bucuria momentului prezent

Oana Stroe spune că boala a învățat-o să nu mai aștepte, să nu mai amâne și atunci când își dorește ceva să acționeze. Motivația ei a fost mereu însăși viața, evoluția și iubirea.

Toate evenimentele și experiența vieții prin care a trecut a reușit să le transforme în suport și resurse de inspirație în procesul vindecării.

Principalele subiecte abordate în această emisiune sunt:

  • Care sunt gândurile transmise de Oana prin cartea pe care a scris-o?
  • Cum a transformat scrisul în terapie, atât prin carte, cât și prin blog?
  • Cum a reușit să își redescopere pasiunea copilăriei, în urma diagnosticului primit?
  • Cum pot fi ajutate persoanele care suferă de cancer, prin intermediul scrierilor Oanei?

Vă invităm să urmăriți continuarea poveștii autoarei Oana Stroe, în această emisiune a Luanei.

Linkul îl regăsiți la începutul acestui articol.

 

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
afecțiuni femeicancersănătatevindecare
Articolul anterior
Boli favorizate de disbioză și intestinul permeabil – VIDEO
Articolul următor
Influența meditației asupra organismului – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo