Luana Show, Video

Fitoterapia, fitocanabinoizii și acupunctura antistres

Autor:

Din când în când, cu precădere în perioadele aglomerate ale anului ne putem confrunta cu stări de stres și anxietate, care ne provoacă să fim morocănoși, să avem reacții agresive sau să avem impresia că cineva are ceva cu noi. Unul dintre răspunsurile acestor probleme atât de actuale vremurilor pe care le trăim sunt uleiurile cu CBD, împreună cu beneficiile pe care le aduc asupra organismului.

Vezi toate articolele despre:
acupuncturăfitocanabinoizisistem nervosstres

Cu toate că în general, lumea se ferește în momentul în care aude de canabis, această plantă, alături de substanțele pe care le conține și în funcție de nivelul de concentrație, poate avea efecte pozitive asupra sistemului nervos.

În această emisiune, Luana discută despre stres, canabinoizi și efectele canabisului, alături de invitatul său, Dr. Mircea Dogariu, care tratează cu succes boli pneumologice, reumatologice și endocrine, combinând acupunctura cu ozonoterapia. De asemenea, își continuă supra-specializarea în tehnici de acupunctură de rejuvenare, acupunctură estetică și anti-îmbătrânire.

În organismul uman există două substanțe numite canabinoid 1 și canabinoid 2, similare substanțelor care se extrag din canabis. Canabinoid 1 este o substanță mai concentrată, prezentă la nivelul sistemului nervos central, în creier, măduvă și structurile nervoase centrale, iar Canabinoid 2, cu toate că se găsește și la nivelul sistemului nervos, este mai prezent la nivelul organelor.

Sistemul endocanabinoid este un facilitator al funcționării celorlalte sisteme, asigurând sustenabilitatea funcțională a organismului. În momentul în care există o problemă, iar canabinoizii nu mai sunt produși la nivel normal, fitocanabinoizii, care sunt canabinoizi produși de plante, pot ajuta organismul să facă față și să reacționeze.

Urmărind întreaga emisiune, vei putea afla:

  • Ce este stresul acut episodic?
  • Care sunt simptomele fizice ale stresului?
  • Cum acționează uleiul de canabis CBD asupra organismului?
  • Ce sunt canabinoizii și cum se produc?
  • Care sunt beneficiile unor astfel de terapii? Există efecte secundare?
  • Cum ajută acupunctura în problemele psiho-emoționale?
  • Cum îmbunătățește acupunctura calitatea vieții?

Află cele mai importante informații despre stresul acut episodic, ce sunt canabinoizii, dar și despre efectele uleiului de canabis asupra organismului, dând click pe link-ul de mai sus.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
acupuncturăfitocanabinoizisistem nervosstres
Articolul anterior
Terapie cu comedie
Articolul următor
Stresul și durerile musculare și articulare
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowVideo