Interviuri, Luana Show, Video

Inițieri și aventuri pe tărâmul faraonilor – VIDEO

Autor:

Pentru ce este cunoscut Egiptul? De ce este locul atât de special? În fiecare an, acest „tărâm al faraonilor” este vizitat de sute de mii de turiști din toate colțurile lumii. Pentru cei mai mulți care sunt în căutarea unei clime călduțe, a unui loc cu mâncare gustoasă, suveniruri, culori sau cu monumente și atracții numai bune de vizitat, locul este o încântare. Însă acest loc este neprețuit prin faptul că are și o încărcătură spirituală deosebită, multe mistere și secrete ascunse arhitecturale ale lumii antice încă nedescoperite.

Vezi toate articolele despre:
spiritualitatevideo

Vasile Păun, antreprenor holistic, invitatul Luanei din această emisiune, vine la Hello Sănătate TV pentru a ne prezenta o fărâmă din bogățiile pe care Egiptul le adăpostește, de la vechii egipteni până la însemnătatea atracțiilor turistice, precum piramidele din Giza sau Nilul. Și de asemenea, de a dezvălui din misterele rămase încă secrete ale acestui loc, ce merită să fie privit și cu alți ochi pentru că are o magie aparte.

Câmpul magnetic din Egipt, diferit de alte locuri

Un lucru mai puțin cunoscut este că această țară are acel ceva special, mai exact, calitatea câmpului magnetic este diferită față de alte locuri de pe planetă. Așadar, un simplu concediu în Egipt se poate transforma într-o adevărată sesiune de inițieri, atât din punct de vedere cultural, cât și spiritual prin experiențele lăuntrice ce pot fi trăite în acest tărâm plin de taine.

Se știe că piramidele din Egipt sunt morminte funerare, iar vechii egipteni credeau că acestea erau intrări sigure în cealaltă viață, după moarte. De asemenea, Sfinxul, cea mai veche statuie regală din Egipt, care păzește cele trei mari piramide de la Giza, a fost construit pentru a-i proteja pe faraoni din punct de vedere spiritual în momentele de încercări.

Ridicarea nivelului de conștiință a locului

Prin aplicarea unor practici concrete, a unor ritualuri magice se poate ajunge la transformări și înțelegeri profunde, acest loc benefic facilitând aceasta. Mai mult, încărcătura locului, magnetică și energetică, amplifică vitalitatea și ajută în regenerarea întregii ființe. Ridicarea nivelului de conștiință a locului și câmpul puternic energetic ajută în vindecare, în dobândirea unei armonii interioare și a unui echilibrul lăntric.

Printre temele abordate de Luana și invitatul său în această emisiune:

  • Ce face Egiptul o țară atât de specială?
  • Ce putem învăța din cartea Tăblițele de smarald ale lui Toth Atlantul? Cât de actuale sunt sfaturile din carte?
  • Cum ne putem încărca de energie prin simplul gest de a sta la soare pe șezlong, atunci când ne aflăm în vacanță în Egipt?
  • Cum trăiau vechii egipteni? Cum făceau față „stresului” din acele vremuri? Ce putem dobândi prin simpla vizită a piramidelor sau a templelor din Egipt?

Vă invităm alături de Luana și invitatul ei, Vasile Păun, să descoperiți din misterele Egiptului.

Linkul îl regăsiți la începutul acestui articol.

Etichete articol:
spiritualitatevideo
Articolul anterior
Trombembolismul venos – VIDEO
Articolul următor
Cum ne pregătim pentru Crăciun? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo