Luana Show, Video

Poveste de viață cu actorul Costin Sforaru

Autor:

De la dorința de a deveni preot până la începuturile carierei de model și, în final, aceea de a deveni actor, viața l-a condus în diverse direcții care au reprezentat progresul profesional și personal.

Vezi toate articolele despre:
Costin Sforaruvideo

În această emisiune îl introducem pe noul coleg al echipei Hello Sănătate TV, actorul Costin Sforaru, cunoscut din filme, precum „State și Flacăra” sau „Moștenirea”, care povestește la ceas de seară cum a ajuns să facă slalom printre diverse activități până când și-a găsit liniștea în actorie.

„Cred că alegerile noastre rezonează cu valorile pe care le avem”, spune Costin, referindu-se aici și la momentul în care este nevoit să facă anumite alegeri cu privire la rolurile pe care urmează să le joace. De asemenea, actorul își adresează constant întrebarea: „Care este scopul meu în această viață?”, vorbind despre toate acele fapte de a ajuta, de a face bine și de a nu face rău în mod voit, care vor rămâne după ce acesta nu va mai trăi.

Fie că vorbește despre relație, despre căsătorie sau despre familie, Costin accentuează nevoia de a trăi în prezent, de a nu te ancora în trecut și de a nu îți fi frică de ce rezervă viitorul.

Urmărește întregul material video de la începutul acestui articol și cunoaște-l pe noul coleg al echipei Hello Sănătate TV, Costin Sforaru.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
Costin Sforaruvideo
Articolul anterior
Cum ne afectează lucrul peste program sistemul cardiovascular?
Articolul următor
Ziua Mondială a Sclerozei Multiple
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowVideo