Luana Show, Psihologie, Video

Rolul și importanța plăcerii în viața ta

Autor:

Uneori sunt constrânse de societate, alteori este vorba despre poziția lor în fața bărbaților, iar de cele mai multe ori intervine rușinea. Nu este tot timpul ușor să fii femeie, iar cu atât mai mult într-o lume plină de așteptări din partea celorlalți, fie că e vorba despre o mamă, o soră sau o fiică.

Vezi toate articolele despre:
acceptarefemeiestresvideo

Aida Călin, psihoterapeut, discută alături de Luana despre granița dintre inhibare și libertatea de a fi tu, văzută prin plăcere.

În momentul în care căutăm validare în exterior și atenția permanentă a celorlalți, avem tendința de a neglija dorința sufletului nostru de a fi el, o dorință naturală și simplu de realizat. Cu toate acestea, de multe ori simțim nevoia de a ne îndrepta energia spre aspecte exterioare nouă, fie că devenim salvatori pentru persoanele din jurul nostru sau chiar victime, implicându-ne în relații toxice. De asemenea, în momentul în care avem o reușită, avem tendința de a îmbrățișa sindromul impostorului, lucru ce denotă lipsa de apreciere și lipsa de acceptare a faptului că prin munca depusă am ajuns să avem o reușită pe care o merităm din plin.

Din punctul de vedere al plăcerii, din cauza unor supărări apăsătoare, din lipsa de comunicare sau din cauza unor frici sau a unor lucruri nerezolvate, multe femei se confruntă cu blocarea dorinței de a simți plăcere și de a fi îndreptățite să trăiască momente care le oferă plăcere.

Urmăriți întregul material video din prima parte a acestui articol și reveniți la starea de normalitate pe care corpul vostru are nevoie să  o trăiască.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
acceptarefemeiestresvideo
Articolul anterior
Îndreptarea dinților la COPII vs ADULȚI
Articolul următor
Îmbunătățirea capacității respiratorii post-COVID-19, cu ajutorul fizioterapiei asistate online
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowPsihologieVideo