Pastila cea bună, Video

Ajutor natural pentru ficatul tău – Video

Autor:

Având o faimă de mii de ani, fructele de armurariu sunt şi astăzi recomandate ca remedii puternice în special pentru bolile hepato-biliare. Armurariul nu este altceva decât planta cunoscută popular sub denumirile „ciulin“ sau „scai pestriț“.

Vezi toate articolele despre:
ficathepatităsilimarinăvideo

În țara noastră, se regăsește din belșug în zona câmpiei Dobrogei și este utilizat în alimentație, dar și sub formă de supliment alimentar. Compusul principal regăsit în armurariu este silimarina. Silimarina este substanţa antioxidantă care ajută la regenerarea celulei hepatice şi la curăţarea acestuia de toxine, eliminând riscul de pătrundere a acestora la nivelul celulelor.

În trecut se folosea în hepatitele virale A, B, C şi D, hepatite cronice toxice sau metabolice, ciroză hepatică, steatoză hepatică, cancer și metastaze hepatice, insuficiență hepatică, intoxicații cronice cu substanțe chimice sau ciuperci, tratamente cu medicamente cu potențial hepatotoxic, stări de oboseală și surmenaj, alcoolism. Astăzi, au apărut afecțiuni mai noi și complexe, însă cercetarea medicală a dus la crearea unor suplimente mai eficiente decât simplele ceaiuri utilizate în mod tradițional.

Silimarina se află în topul remediilor medicinale din lume. Eficiența silimarinei este o consecință a principiilor bioflavonoidice, proprietăților antioxidante, proprietăților detoxifiante și acțiunii hepatoprotectoare.  Zenyth propune Silymarin Forte, un supliment alimentar pe bază de extract standardizat din fructe de armurariu, cu min. 80% silimarină, min. 30% silibină.

Acesta contribuie la: protejarea și regenerarea celulelor hepatice; îndepărtarea compușilor toxici din ficat; tonifierea ficatului; susținerea și normalizarea funcțiilor hepatice; protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a radicalilor liberi, cauzați de intoxicație cu alcool, medicamente, chimioterapice și virusuri. Acțiuni: hipocolesterolemiant; galactogog; neurotrofic şi neuroprotector; antitumoral. Adulților le este recomandat câte câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat înainte de masă sau conform recomandării specialistului.

Respect pentru voi, cei interesați de a înțelege mecanismele corpului uman și necesitatea îngrijirii neobosite a stării de sănătate, pe parcursul întregii vieți. Să ne vedem cu bine.

Etichete articol:
ficathepatităsilimarinăvideo
Articolul anterior
Articolul următor
6 pași pentru a rezolva problemele de glicemie – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo