Pastila cea bună, Video

Alege un antiinflamator natural! – VIDEO

Autor:

Cine cunoaște un antiinflamator care să nu afecteze ficatul și nici procesele de detoxifiere? Care să nu agreseze tractul intestinal asemenea antiinflamatoarelor obișnuite?

Vezi toate articolele despre:
curcumindureri articulareinflamațievideo

Majoritatea suferințelor cotidiene sunt legate de inflamație. Articulară, intestinală sau în zona respiratorie sau cardiovasculară. Poate știai despre curcumină că este una dintre cele mai studiate substanțe naturale în medicină naturopată? Potrivit studiilor, aceasta are peste 150 de beneficii pentru sănătate. Curcumina este pigmentul galben din rădăcina de turmeric (Curcuma longa) și substanța activă din aceasta.

Curcumina: cel mai puternic antiinflamator natural

Curcumina din turmeric are acțiune antioxidantă, antiinflamatoare, antimicrobiană, antivirală, fiind utilizată în mod tradițional în inflamații, dureri articulare și musculare, osteoporoză sau reumatism, boli de ficat, probleme ale pielii, afecțiuni respiratorii, cardiovasculare și gastrointestinale.

În produsul Curcumin with Meriva®️ de la Zenyth, extractul standardizat din rădăcina de turmeric este asociat cu fosfolipide pentru creșterea absorbției.

Meriva®️ este o formulă patentată, în care curcumina este completată cu fosfolipidele din lecitină. În această asociere, curcumina poate pătrunde mult mai ușor în celulele și țesuturile din organism, asigurând o biodisponibilitate de 29 de ori mai mare decât a extractului obișnuit.

Curcumina susține flexibilitatea articulațiilor

Folosit conform prescripției de două capsule pe zi, acest produs susține flexibilitatea articulațiilor. Reduce disconfortul articular. Exercită protecție antioxidantă și proprietăți antiinflamatoare. Menține sănătatea vaselor de sânge, a ochilor și a prostatei. Îmbunătățește rezistența la efort fizic.

Așadar, m-am bucurat să aduc o veste bună celor care au început deja să aibă dureri de stomac de la atât de multe antiinflamatoare de sinteză. Pasiunea mea pentru soluții naturale în educarea regenerativă mă face să vin săptămânal către voi cu câte o nouă pastilă bună explicată, astfel încât să conștientizăm beneficiile pe care substanțele simple, pe care uneori le cunoaștem ca și plante, fructe sau condimente, ne aduc atât de mult bine.

Etichete articol:
curcumindureri articulareinflamațievideo
Articolul anterior
Sănătatea ficatului în trei pași – VIDEO
Articolul următor
Depresia și legătura ei cu sistemul digestiv – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo