Pastila cea bună, Video

Ce sunt super-alimentele? – VIDEO

Autor:

Cine nu a auzit încă de superfood? Super-alimentele sunt puteri nutritive, ele fiind extrem de bogate în micronutrienți, cum ar fi vitaminele, mineralele, precum și antioxidanți, enzime și grăsimi sănătoase.

Vezi toate articolele despre:
BioGreenschlorelladetoxifiereSpirulinavideo

Toate aceste substanțe nutritive sunt esențiale pentru corpul tău, astfel încât să fii în cea mai bună formă. Majoritatea super-alimentelor se găsesc în natură și cresc din sol: fructe, legume, semințe, ierburi, alge marine și frunze. Deși este adevărat că nici un aliment nu este un remediu medical bun la orice, mai multe studii științifice au arătat că anumite alimente pot oferi beneficii extraordinare.

Care sunt efectele BioGreens?

BioGreens de la Zenyth, de exemplu, este un superfood bio, sub formă de pudră sau capsule, care îmbină proprietăţile energizante, alcalinizante cu cele antioxidante.

Acesta îmbină calitățile germenilor de broccoli și orz, ale grâului și orzului verde, cu efectele anti-aging şi detoxifiante ale algelor verzi – chlorella și spirulina. Acţiunea antioxidantă, regenerantă şi energizantă este dată în principal de acerola sau vișina de Barbados, foarte bogată în vitamina C. Germenii de broccoli și orz sunt o explozie de vitamine și minerale, în timp ce chlorella reduce efectele negative ale stresului. Adaug și faptul că menține în limitele normale colesterolul, iar spirulina elimină stările de oboseală.

Efectele pudrei  BioGreens diferă în funcție de modul în care o administrezi. Dacă vrei  energie, este indicat consumul în timpul mesei. Pentru alcalinizarea și reducerea acidității, consumă BioGreens după masă, iar pentru slăbit este ideală administrarea înainte de masă. Astfel îmbunătățește digestia și reduce poftă de mâncare.

Comandă  acum sau când crezi că ai nevoie la numărul afișat pe ecran sau pe site-ul nostru www.zenyth.ro. Mă bucur că ai ambiție și intenție pentru un corp sănătos și perfect funcțional, asta îți va asigura tinerețe și stare bună pe termen lung!

Etichete articol:
BioGreenschlorelladetoxifiereSpirulinavideo
Articolul anterior
Endometrioza: de la diagnostic la tratament – VIDEO
Articolul următor
Suport intestinal și înlocuitor de zahăr – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo