Pastila cea bună, Video

Suport intestinal și înlocuitor de zahăr – VIDEO

Autor:

Multă lume cunoaște beneficiile unei diete bogate în fibre, însă există un tip special de fibre (inulina), de care nu au auzit foarte mulți. Chiar dacă numele sunt asemănătoare, inulina nu are nimic de-a face cu insulina, ci aduce importante beneficii în special asupra bacteriilor intestinale.

Vezi toate articolele despre:
floră intestinalăprebioticetranzit intestinalvideo

Microbiomul intestinal joacă un rol esențial în sănătatea umană datorită capacității de a influența digestia alimentelor și metabolismul. Inulina este alcătuită din mai multe zaharuri simple, legate pentru a forma ceea ce se numește fructan. Această compoziție face ca inulina să devină un prebiotic nedigerabil, care poate trece neabsorbit prin intestinele oamenilor. În timpul acestui proces, inulina fermentează în mod natural și hrănește microflora intestinală care populează intestinul. Oligofructoza acționează ca un prebotic ce ajută mucoasa intestinelor, schimbând profilul organismelor prezente și modulând funcțiile endocrine și imunitare. Fermentația fructanilor de tipul inulinei în intestinul gros stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice, ceea ce determină schimbări pozitive semnificative în compoziția microflorei intestinale și scăderea semnificativă a paraziților și bacteriilor care declanșează inflamația.

Am spus toate aceste lucruri deoarece observ multe persoane în jurul meu care se plâng de un abdomen inflamat, care nu pot slăbi din zona abdominală, care nu digeră bine ceea ce mănâncă. După o vreme ajungem să plătim excesele alimentare și dezechilibrele din corp.

Inulin FOS: refacerea florei intestinale și absorbția calciului

Am descris pentru dumneavoastră un produs ce poate fi soluția acestor probleme. Inulin FOS de la Zenyth face parte din categoria prebiotice și fructo-oligozaharide pentru refacerea florei intestinale și absorbția calciului.

Acesta este recomandat ca suport intestinal prebiotic, pentru refacerea florei intestinale, îmbunătățirea digestiei, normalizarea tranzitului, menținerea în limite normale a glicemiei și păstrarea greutății corporale normale.

În doze de minimum 12 g/zi (4 lingurițe), suplimentul Inulin FOS contribuie la creșterea frecvenței defecării. Produsul poate fi utilizat și ca înlocuitor natural de zahăr, ceea ce este o veste minunată!

Se recomandă înlocuirea în proporție de 30% a zaharurilor din alimentație cu glucide nedigerabile, cum ar fi inulina sau oligofructoza. Produsul nu are restricții cu privire la durata de administrare și nu creează dependență. Îl comandați la numărul de telefon afișat sau pe site-ul nostru.

Etichete articol:
floră intestinalăprebioticetranzit intestinalvideo
Articolul anterior
Ce sunt super-alimentele? – VIDEO
Articolul următor
De ce nu dă rezultate programul tău de slăbire? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo