Pastila cea bună, Video

Colagenul reduce celulita și crește elasticitatea pielii – Video

Autor:

Hei frumuseților, stați aproape câteva minute, pentru că aduc vorba despre ceva care o să va placă tare, tare! Nu că v-ați încadra și voi în acest procent, însă aproximativ 85% dintre femei sunt afectate de celulită. În cele mai multe cazuri, celulita este cauzată de probleme ale matricei pielii în combinație cu excesul de grăsime subcutanată și excesul de lichid interstițial.

Vezi toate articolele despre:
acid hialuroniccellulităcolagenfrumusețevideo

Apoi… Unghiile și podoaba capilară sunt cartea de vizită a oricărei femei. Articulațiile… cele care arată cu adevărat prin mobilitate cât de tânără ești.

Le-am enumerat pe toate cele care ne fac să umblăm pe la saloane de înfrumusețare, masaje și alte proceduri. Însă dacă ai făcut tot ce ai putut și situația nu se ameliorează după cum visezi, îți propun un colaborator de nădejde în călătoria ta spre eterna frumusețe.

Rolul colagenului pentru sănătatea pielii

El se numește colagenul Verisol®. Imediat ce îl iei, îmbunătățește aspectul pielii în caz de celulită, ajutând pielea de la nivelul matricei extracelulare. În vreme ce majoritatea produselor destinate celulitei acționează asupra excesului de grăsime sau asupra microcirculației locale, colagenul Verisol® contribuie la refacerea matricei extracelulare a pielii. Administrat intern, colagenul reprezintă o sursă concentrată de aminoacizi (glicină, prolină, lizină).

REȚINEȚI că pentru a fi absorbită de către organism, molecula de colagen trebuie „spartă“ în particule mai mici. Acest lucru se face prin procesul numit hidroliză.

Colagenul intră în componența mușchilor, cartilajelor articulare, discurilor intervertebrale, oaselor, tendoanelor, organelor interne, pielii, părului sau unghiilor. Drept urmare, folosind suplimentarea cu produsul  adus în discuție, colagenul administrat intern întărește unghiile, protejează cartilajele articulare și redă mobilitatea.

Colagenul și acidul hialuronic fac echipa bună!

Porția zilnică de Collagen + Hyaluron conține o doză de 100 mg acid hialuronic. Acidul hialuronic este componentă-cheie a țesutului conjunctiv și epitelial. El are capacitatea de absorbi de 1.000 de ori greutatea sa în apă, această proprietate fiind esențială pentru menținerea funcției de barieră de protecție a pielii, hidratării și catifelării sale. Nu doar tenul este fericit și întinerit, dar suplimentele cu acid hialuronic reduc durerea și rigiditatea articulațiilor, în special cele de la genunchi și șold. Administrarea orală a 100 mg acid hialuronic, așa cum se găsește în produsul Collagen + Hyaluron, timp de 8-12 săptămâni, contribuie la redarea flexibilității și mobilității articulațiilor.

Cum, cât să luăm pentru a vedea efectele? Porția zilnică de Collagen + Hyaluron furnizează 2860 mg colagen Verisol®, colagen pur de tip I și III. Produsul are aromă naturală de căpșuni și este îndulcit cu stevia, un îndulcitor natural. Produsul nu conține nici un fel de arome artificiale. Nici conține lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu sau aditivi chimici!

Fiind sub formă de pulbere, poate fi consumat în amestec cu apă sau alte lichide (ceai, suc natural, iaurt, smoothie-uri sau shake-uri).

Se pretează a fi adăugat în rețete de antreuri sau deserturi. Eu una nu aș mai sta pe gânduri și aș comandă acum pe www.zenyth.ro. Să fiți frumoase!

Etichete articol:
acid hialuroniccellulităcolagenfrumusețevideo
Articolul anterior
Corpul copilului ne vorbește – VIDEO
Articolul următor
Glutenul: cum îți afectează sănătatea și cum poți afla dacă ai o sensibilitate? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo