Pastila cea bună, Video

De ce apar problemele cu prostata? – Video

Autor:

Primele simptome ale prostatitei sunt: urinările frecvente, potența redusă (disfuncția erectilă), disconfort în timpul urinării. De ce se întâmplă acestea?

Vezi toate articolele despre:
inflamațieProstaHelpprostatăturmericvideo

Glanda prostatică, fiind situată sub vezica urinară, uretră, trece prin centrul prostatei. Când prostata se mărește, începe să blocheze fluxul de urină. Majoritatea bărbaților au o creștere continuă a volumului prostatei de-a lungul vieții. La mulți bărbați, această creștere mărește prostata suficient de mult pentru a provoca simptome urinare sau pentru a bloca semnificativ fluxul de urină.

Nu este neapărat o boală, nu este clar când și de ce apare, s-ar putea să aibă legătură cu  echilibrul hormonilor sexuali pe măsură ce bărbații îmbătrânesc.

În beneficiul celor axați pe prevenție, voi aduce în discuție ProstaHelp Forte de la Zenyth. Acesta este un supliment alimentar natural pe bază de extracte standardizate din plante: palmier-pitic, pulpă și pieliță de rodie, scoarță de prun-african, quercetină din muguri de salcâm-japonez, curcumină din turmeric, plus bromelaină din ananas. Datorită acestei formule complexe, ProstaHelp Forte susține sănătatea prostatei, funcția urinară și funcția reproductivă.

Funcționează ca un antiinflamator și antialgic natural și reduce manifestările ușoare și moderate ale creșterii în volum a prostatei: urinări frecvente, inclusiv nocturne, jet urinar slab. În plus, are rol de protecție împotriva infecțiilor virale sau bacteriene ale tractului urinar.

Produsul este destinat doar bărbaților, câte o capsulă de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă, în cure de 1-3 luni.

Să vă fie de folos, stimați domni, aceste informații, iar când ieșiți la o bere cu prietenii, nu ezitați să le spuneți și lor despre această pastilă bună… că de… să ne avem ca frații, nu este, așa, doar o vorbă în vânt!

Pentru detalii și comenzi intrați pe www.zenyth.ro. Să fiți sănătoși și să auzim doar de bine!

Etichete articol:
inflamațieProstaHelpprostatăturmericvideo
Articolul anterior
Homeoterapia ginecologică – VIDEO
Articolul următor
10 semnale de alarmă pe care ni le dă corpul – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo