Pastila cea bună, Video

Fără dureri de oase și de dinți – Video

Autor:

Piața de medicamente fără prescripție și suplimente alimentare se îmbunătățește pe zi ce trece. Unele persoane iau suplimente cu vitamine zilnic, în timp ce altele nu iau deloc sau foarte rar. Recomandările diferă foarte mult, în funcție de mulți factori, de la vârsta persoanei în cauză până la starea ei de sănătate. Echipa de cercetare Zenyth propune un nou supliment alimentar cu vitaminele D3, K2 și magneziu, recomandat pentru menținerea sănătății sistemului osos.

Vezi toate articolele despre:
dureri articularemagneziuvitamina Dvitamina K2

Femeile se plângeau la vârste înaintate de probleme osoase, probleme dentare, slăbirea imunității. Azi ne confruntăm din tinerețe cu acestea și tocmai pentru a ne lua necesarul dintr-o singură capsulă, o să vă descriu mecanismul prin care organismul poate fi protejat din vreme de situații neplăcute.

De ce nu am destulă Vitamina D?

Uneori, analizele subliniază un deficit al vitaminei D chiar și atunci când apelăm la suplimente. Una dintre explicațiile pentru care acest lucru se întâmplă vine din faptul că avem un alt deficit în organism care împiedică metabolizarea și absorbția vitaminei D. De exemplu, magneziul ajută la activarea vitaminei D, care, la rândul ei, ajută la reglarea absorbției calciului și fosforului, influențând astfel creșterea și menținerea densității osoase. Face sens? Chimia corpului este extrem de complexă, însă simplă pentru cei care cu asta se ocupă. De aceea, noutatea Zenyth este acest produs de vitamina D și cofactori, în care nutrienții se susțin reciproc pentru a crea echilibru.

Ce sunt cofactorii vitaminei D?

În organismele vii au loc multiple reacții chimice. Ele sunt cele care fac posibilă viața, cele care descompun hrana pe care o consumăm și permit asimilarea substanțelor de care corpul nostru are nevoie. Un rol important în aceste reacții chimice îl joacă enzimele, acestea având rol de catalizare. Astfel, de calitatea acestor enzime depinde gradul de asimilare a anumitor nutrienți, vitamine și minerale esențiale. Vitamina K2 și magneziul sunt cofactori pentru vitamina D3, cu alte cuvinte susțin metabolizarea și absorbția acesteia la nivelul organismului, aducând în plus beneficii specifice fiecăruia.

De ce magneziu + Vitamina D?

Persoanele cu aporturi mai mari de magneziu au o densitate minerală osoasă mai mare, ceea ce este important în reducerea riscului de fracturi osoase și osteoporoză. Deficitul de magneziu apare cu precădere în cazul persoanelor cu boli gastrointestinale (cum ar fi boala Crohn și boala celiacă), cu diabet de tip 2, alcoolism pe termen lung și persoanele în vârstă.

Suplimentarea cu magneziu poate inversa semnificativ rezistența la tratamentul cu vitamina D în cazul celor care suferă de rahitism. Potrivit studiilor, un consum ridicat de magneziu reduce riscurile de deficiență a vitaminei D în cadrul populației generale.

Vitamina K2 ajută la controlul cantității de vitamina D asimilată de organism și la menținerea homeostaziei acesteia. Printr-o serie de reacții ciclice, ea activează o proteină care mută calciul din sânge în oase și dinți, acolo unde este nevoie de el.

Așadar, Vitamin D & Cofactors îți va oferi o foarte bună protecție împotriva multor carențe din organismul tău, pentru a avea o viață fără dureri de oase, de dinți, fără inflamații, oboseală cronică, anxietate. Imunitatea va fi mai bună… și pentru toate acestea vei lua o singură capsulă pe zi, în timpul mesei.

Vrei să primești OFERTE PROMOȚIONALE și informații de sănătate pe e-mail? Intră pe www.zenyth.ro și abonează-te la newsletter-ul Zenyth!

Etichete articol:
dureri articularemagneziuvitamina Dvitamina K2
Articolul anterior
Poți avea deficit de vitamina D fără să știi? – Video
Articolul următor
Vitamina Soarelui zi de zi – Video
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo