Pastila cea bună, Video

Vitamina Soarelui zi de zi – Video

Autor:

Heyyaaa, mă bucur să vă ofer și azi pastila cea bună! Niciodată nu înțelegem destul de ce ne mai trebuie atenție la suplimentarea cu vitamine și minerale, așa că azi pun focus pe vitamina D.

Vezi toate articolele despre:
cancerdiabetimunitatevideovitamina D

În ultimii ani, vitamina D a fost intens promovată ca fiind o vitamină-minune, deoarece oferă protecție împotriva unor forme de cancer (cancer de sân, cancer de colon, cancer de prostată), împotriva infarctului, bolii Alzheimer, dar și împotriva anumitor afecțiuni cronice, precum diabetul și hipertensiunea. De când a început pandemia, în protocolul medical găsim imediat și recomandarea vitamina D3. Hai să vedem ce este cu ea!

Ce este vitamina D?

Vitamina D este produsă de organism în mod natural, atunci când pielea este expusă la soare, însă se găsește și în anumite alimente, cum ar fi pește, ouă și produse lactate, ciuperci și…  suplimente alimentare. Alături de calciu, vitamina D ajută la formarea oaselor și la menținerea sănătății lor. 75% dintre adulți suferă de deficiență de Vitamina D. Poți fi și tu printre ei, fără să știi! Deficiența de Vitamina D este foarte puțin diagnosticată, însă poți solicita o analiză de sânge pentru a fi sigur.

Care este rolul vitaminei D?

Rolul major al vitaminei D este de a menține nivelurile normale de calciu și fosfor din sânge. Vitamina D ajută organismul să absoarbă calciul, care formează și menține oasele puternice. Poate avea un rol important și în menținerea funcției musculare și în întărirea sistemului imunitar. Producția de vitamina D3 pe cale cutanată scade o dată cu înaintarea în vârstă, astfel încât, în jurul vârstei de 70 de ani, aceasta este cu 50% mai redusă decât la 20 de ani. De aici derivă și necesitatea suplimentării aportului de vitamina D.

Produsul Super Vitamin D3 cu ulei de cocos conține Vitamina D solubilizată în trigliceride cu catenă medie (MCT) din ulei de cocos. Aceste trigliceride asigură transportul Vitaminei D3, măresc rezistența acesteia la oxidare și favorizează absorbția rapidă în sânge.

De ce vitamina D3 în ulei de cocos se absoarbe mai ușor? Uleiul de nucă de cocos este o grăsime sănătoasă, bogată în acizi grași cu catenă medie, numiți și trigliceride cu lanț mediu (MCT). Acești acizi grași sunt absorbiți în sânge mult mai repede decât grăsimile normale. Odată ce ajung în ficat sunt capabili să traverseze membranele mitocondriale, sunt metabolizați imediat, fără a mai fi stocați în țesutul adipos, așa cum se întâmplă cu acizii grași normali. Trigliceridele cu lanț mediu (MCT) ajută la un mai bun control al greutății, la controlul glicemiei și menținerea sănătății cardiovasculare.

Bucură-te de Vitamina Soarelui în fiecare zi! Vitamina D3 cu ulei de cocos. 2000 UI/capsulă, ambalat în cutii de 30 capsule, 60 de capsule sau 120 de capsule.

Dacă vrei să primești OFERTE PROMOȚIONALE și informații de sănătate pe email, abonează-te la newsletter-ul Zenyth!

Etichete articol:
cancerdiabetimunitatevideovitamina D
Articolul anterior
Fără dureri de oase și de dinți – Video
Articolul următor
Dinți ficși într-o zi – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo