Pastila cea bună, Video

Flexibilitatea este vitală – VIDEO

Autor:

Bine aţi venit sănătoşi la Pastila cea bună! Flexibilitatea poate fi numită abilitatea articulațiilor și a părților corpului de a executa o gamă completă de mișcări. Flexibilitatea este necesară în toate activitățile de zi cu zi, cum ar fi îndoirea, mersul pe jos, ridicarea, aplecarea etc.

Vezi toate articolele despre:
acid hialuronicarticulațiidureri articulareglucozaminăvideo

A fi flexibil îi permite musculaturii să rămână mobilă. Partea negativă este că, din păcate, flexibilitatea scade odată cu vârsta și este foarte important să includem exerciții de flexibilitate și suplimente alimentare  în regimul zilnic.

Articulațiile flexibile ne ajută să ne menținem o postură corectă, pentru a ne proteja în plus mai mult mușchii, articulațiile și ligamentele. Atunci când ne concentrăm asupra creșterii flexibilității musculare, postura se va îmbunătăți.

Întrucât este subiectul meu preferat și acord de ani de zile atenție multor practici care au ca țintă mișcarea conștientă și schimbarea comportamentelor în raport cu prezența în tot ceea ce facem, nu pot decât să mă bucur de faptul că Zenyth Pharmaceuticals a adăugat în portofoliu un produs care susține flexibilitatea. A avea un corp mobil, funcțional perfect la orice vârstă înseamnă un stil de viață, adică practica unor exerciții, hrana adecvată și suplimentare conștientă. Spun suplimentare conștientă întrucât dacă analizăm cum ne hrănim, observăm că ceea ce mâncăm nu poate rezolva armonia la care aspirăm.

Glucosamine Chondroitin Hyaluronic acid: pentru mobilitatea articulațiilor

Glucosamine Chondroitin Hyaluronic acid este suplimentul  alimentar care susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor. El contribuie la funcționalitatea normală a sistemului muscular și a sistemului osos. Cum? Prin acțiunea sinergică a celor patru componente: glucozamina, condroitina, acidul hialuronic și vitamina C. Componentele țintesc funcționarea sistemului osteoarticular al sportivilor, vârstnicilor, al persoanelor care au exces de greutate, al femeilor aflate la menopauză, al persoanelor supuse la un efort fizic mai mare. De asemenea, produsul este util în recuperarea post-chirurgicală sau după traumatismele aparatului locomotor.

Senzaţia de limitare a mişcării pe care o resimţim în anumite părţi ale corpului este dovada că funcţionăm sub potenţialul real. Avem cu toţii o oarecare lipsă de flexibilitate, care ne încetineşte. De aceea trebuie să învăţăm cum să evităm anumite acţiuni şi cum ne putem perfecţiona. Ți-am oferit prin pastila cea bună de astăzi ocazia să cunoști Glucosamine Chondroitin Hyaluronic acid care prin 2 capsule/zi aduce și un plus de 80 mg Vitamina C, ceea ce înseamnă 100% din doza zilnică recomandată.

Spor la treabă de acum, ne revedem curand!

Etichete articol:
acid hialuronicarticulațiidureri articulareglucozaminăvideo
Articolul anterior
Anul schimbării, al vindecării și al iubirii – VIDEO
Articolul următor
Rezoluții pentru 2022: o bună sănătate fizică și psihică – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo