Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Anul schimbării, al vindecării și al iubirii – VIDEO

Autor:

Câți dintre noi nu au simțit în suflet, atunci când au numărat în noaptea dintre ani, 5, 4, 3, 2, 1… nu numai finalul calendaristic al lui 2021 și începutul lui 2022, ci și un început altfel, dintr-un punct de vedere mai profund?

Vezi toate articolele despre:
iubirepsihicvideovindecare

Subiectul acestei emisiuni se concentrează pe semnificațiile anului 2022 din punctul de vedere al schimbărilor care vor avea loc pe durata celor 365 de zile ale acestuia, de la efectul ultimilor doi ani asupra oamenilor, până la tipurile de emoții pe care avem nevoie să le exteriorizăm. Și pentru ca invitatul să fie pe măsura subiectului discutat, Simona Dragomir a avut-o alături în emisiune pe dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competență în apifitoterapie.

2022 – an de vibrație 6

Numerologii spun că anul ce tocmai a început este de vibrație 6. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că a venit momentul să dăm „refresh” în interiorul nostru, dar și din punctul de vedere al relațiilor noastre, al acelor aspecte cu care ne identificăm, scopul final fiind armonia și echilibrul, dragostea și vindecarea. Din acest motiv, anul ne transmite în mod indirect să ne retragem ușor, ușor și să ne întoarcem spre origini, spre sinele nostru interior. Să îmbrățișăm iubirea, adevărul, autovindecarea și credința și să facem pasul cel mare: să facem cunoștință cu noi înșine, pentru că am cam uitat de propriile nevoi în ultimul timp.

De ce acum este momentul să facem aceste lucruri? Pentru că am trecut prin doi ani plini de provocări. Suntem cu toții conștienți că 2020 și 2021 nu au fost niște ani ușori, iar la nivel subconștient, în noi, s-au acumulat o serie de întrebări și probleme asupra cărora, dacă nu ne oprim să le analizăm, vom acumula tot mai mult presiune și greutate care nu ne vor conduce decât spre și mai multă suferință. Să nu mai spunem că emoția ultimilor doi ani a fost una negativă, mai precis frica, pe care am vazut-o zi de zi în jurul nostru. Iată că a venit momentul să primim răspunsuri și să înțelegem că toate acele aspecte negative prin care am trecut nu au fost în zadar și că nimic nu este întâmplător, acum în anul 2022.

Cum ne găsim echilibrul în anul 2022?

Este normal ca provocările să existe și în acest an, pentru cursul normal al lucrurilor și pentru ca energia să fie una echilibrată. De aceea, acesta nu este un motiv pentru care să ne panicăm, ci mai mult să fim treji și deschiși către schimbările care vor surveni în viața noastră de acum încolo. În același timp, 2022 presupune echilibrarea noastră interioară, iar singura modalitate prin care putem face acest lucru este întoarcerea către tot ce este natural, organic, mai exact, totul este nevoie să fie cât mai simplu, fără complicații. Și aici ne dăm seama că am cam uitat ce înseamnă să trăim simplu, nu-i așa? Pentru că ne-am obișnuit ca în ultimul timp să ne complicăm viața, să facem totul sofisticat, să „mâncăm bine” ca să nu ni se facă foame repede, să ne administrăm o doză mare de medicamente ca să fim „sănătoși”, să cumpărăm foarte multe bucăți din același sortiment ca să ne ajungă pentru „zile negre” și tot felul de astfel de obiceiuri, caracteristice, de fapt, ultimilor doi ani.

Trăim simplu, încep să apară răspunsuri

Așa cum spuneam ceva mai devreme, pentru a fi echilibrați avem nevoie să reînvățăm ce înseamnă să trăim simplu și fără niciun fel de așteptări. Așadar, reîntoarcerea la natură este unul dintre aspectele de care vom avea nevoie în acest an, alături de ieșirea din starea de „amorțire” foarte cunoscută nouă acum. Ne-am obișnuit să stăm izolați și să interacționăm cu oamenii prin intermediul rețelelor sociale și al platformelor de întâlniri online. Mai mult, nu este de mirare că am devenit anxioși când vine vorba de interacțiune fizică și că am dobândit un spirit antisocial. Dar lucrurile au nevoie încet, încet să ia o altă formă. Nu să ne întoarcem la „normal”, pentru că normalitatea este relativă și greu de definit în format fizic. Să reinventăm normalitatea, să reînvățăm să interacționăm, să ne îmbrățișăm, să ne spunem veștile dureroase, dar și pe cele plăcute, să trăim în mod natural, așa cum am fost lăsați pe Pământ. De aceste lucruri avem nevoie în anul 2022. De vindecare, iubire, pace, echilibru, nimic mai mult.

Pe parcursul acestei emisiuni au fost abordate subiecte printre care amintim:

  • De ce este considerat anul 2022 un an al schimbării, al vindecării și al iubirii?
  • Ce avem de câștigat dacă suntem echilibrați în anul 2022? Cum ne va fi pe plan profesional și personal dacă vom păstra starea de echilibru? Cum ne găsim echilibrul interior?
  • Va fi anul 2022 un an lipsit de provocări?
  • Ce fel de răspunsuri vom primi în anul 2022?
  • Cât de mult avem nevoie să intrăm în interiorul nostru și să începem procesul de vindecare în acest an?
  • Cum ne vor ajuta roadele și resursele naturii în acest an?

Puteți afla mai multe detalii despre ce ne aduce noul an, urmărind întreaga emisiune aflată la începutul acestui articol.

Etichete articol:
iubirepsihicvideovindecare
Articolul anterior
Beauty Help: Frumusețe din interior! – VIDEO
Articolul următor
Flexibilitatea este vitală – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo