Pastila cea bună, Sănătate, Video

O plantă minune, ce te ține departe de stres! – VIDEO

Autor:

Cu bucurie vă salut din spațiul în care săptămânal împărtășesc cu voi Pastila cea bună! Voi prezenta pentru voi astăzi informații despre o plantă minune – Rhodiola sau cu numele complet, științific, Rhodiola rosea.

Vezi toate articolele despre:
adaptogenerhodiolastres

Aceasta este o plantă cu flori galbene ce crește în zonele nordice reci ale Europei, Asiei și Americii de Nord, a cărei rădăcină are proprietăți medicinale, cu multiple beneficii asupra sănătății organismului. Originară din Siberia, cunoscută și sub numele de „Rădăcina de aur” sau „Rădăcina arctică”, este utilizată de mii de ani pentru combaterea stresului, reducerea depresiei, tratarea oboselii, dar și pentru creșterea rezistenței organismului și a fertilității ori în îngrijirea pielii.

Unele state au început să plaseze Rhodiola sălbatică sub protecția legii, din cauza recoltării sale excesive. Pe măsură ce conștientizarea beneficiilor sale continuă să crească, se majorează și producția comercială de Rhodiola la nivel global.

Rhodiola: plantă adaptogenă puternică

Rhodiola are un miros asemănător trandafirilor. Ea conține un set unic de fitochimicale, numite rozavine, care nu se găsesc în nicio altă plantă, ceea ce o face o plantă atât de specială. Este considerată o plantă adaptogenă – termen folosit prima dată în 1947 de omul de știință rus Dr. Nicolai Lazarev. Ca adaptogen, Rhodiola rosea susține producția de cortizol, ușurând astfel efortul glandelor suprarenale.

Rhodiola are efecte antiîmbătrânire și ajută la creșterea longevității. Potrivit unor studii, o parte a elementelor sale cheie active – salidrozida și mai mulți compuși ai rosavinei – protejează celulele umane de îmbătrânirea prematură atunci când este expusă la stres oxidativ. Acest lucru este valabil mai ales pentru celulele pielii, menținând astfel o piele sănătoasă și strălucitoare.

Rhodiola Rosavins de la Zenyth, aliatul tău anti-stres

Rhodiola Rosavins de la Zenyth este un supliment alimentar din extract standardizat de Rhodiola, cu 3% rozavine și 1% salidrozide.  Ea a fost și continuă să fie una dintre cele mai atent studiate plante pentru scăderea stresului, îmbunătățirea stării de spirit, combaterea depresiei și a oboselii.

Citiți cu atenție recomandările pe site-ul nostru Zenyth.ro și puneți-vă de acord cu medicul vostru apropo de cantitatea și durata tratamentului. Vă îndemn numai la bine, cu grijă la alimentație, sport, hidratare, echilibru emoțional, până ne vom revedea cu o nouă pastilă bună!

Etichete articol:
adaptogenerhodiolastres
Articolul anterior
Cum elimini inflamația din organism pe cale naturală? – VIDEO
Articolul următor
8 cauze pentru care suferi de energie scăzută – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăSănătateVideo