Pastila cea bună, Video

Începe acum o cură de detoxifiere și refacere a florei intestinale! – Video

Autor:

Hei frumuseților, nu vă las nici un pic să leneviți, vă vreau mereu în formă! Poate că cel puțin o dată în viață ați auzit de fibre de in sau psyllium și alte soluții pentru constipație.

Vezi toate articolele despre:
colonhelpconstipațiedetoxifierefloră intestinalăvideo

Desigur că, dacă pronunț ColonHelp, iar nu vă este ceva străin… Și mă bucur să vă împărtășesc faptul că pornind de la un singur produs cu acest nume, în compania Zenyth ne putem lăuda azi cu cel mai iubit produs pentru detoxifiere și slăbire ColonHelp Bio, dar și cu ColonHelp Detox Forte cu adaos de inulină și plante verzi pentru detoxifiere avansată.

Însă azi vin cu altul și mai și… ColonHelp Probiotic Forte! Care este un supliment alimentar 100% natural, o versiune de ColonHelp destinată echilibrării florei intestinale. Pe lângă fibre de in și psyllium, în ColonHelp Probiotic Forte au fost adăugate inulină pentru efectul prebiotic și un complex probiotic.

De ce tocmai despre el? Pentru că protejarea şi refacerea florei intestinale și menţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar au devenit aproape o obsesie medicală în ultimii 2 ani. Oamenii sunt slăbiți de izolare, frică… Consumul de antibiotice în exces, stresul, lipsa somnului, îmbătrânirea, abuzul de alimente sunt factori care fragilizează sistemul imunitar. Constipaţia produce şi ea dezechilibre serioase ale florei intestinale, prin recircularea toxinelor stagnante la nivelul colonului.

Dacă flora de fermentaţie se găseşte într-o cantitate uşor scăzută, este suficient să o hrănim corect pentru a se înmulţi şi a-şi reocupa poziţia. Aici intervin prebioticele din ColonHelp Probiotic Forte.

ColonHelp Probiotic Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre din semințe de in, tărâţe de psyllium, inulină, mentă, anason, chimen, fenicul, argilă şi cinci culturi probiotice, care acţionează sinergic pentru refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal, detoxifierea organismului.

Se administrează în cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. ColonHelp Probiotic Forte se administrează înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml de lactate fermentate (iaurt, sana, lapte bătut) pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu apă, suc de fructe sau legume. Începe acum o cură de detoxifiere și refacere a florei intestinale! Găsești produsul pe https://zenyth.ro/.

Etichete articol:
colonhelpconstipațiedetoxifierefloră intestinalăvideo
Articolul anterior
O „radiografie” a bolilor celor mici – VIDEO
Articolul următor
Gastrita. Cauze funcționale și soluții integrative și eficiente – Video
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo