Luana Show, Sănătate, Video

O „radiografie” a bolilor celor mici – VIDEO

Autor:

Din nefericire, copiii se pot confrunta cu afecțiuni grave asemenea adulților. De aceea ar trebui să avem grijă de micuți și să ne asigurăm că sunt sănătoși fizic și emoțional.

Vezi toate articolele despre:
copiiecografieimagistică medicalăradiografie

Invitata Luanei din această ediție este dr. Elena Barbu, specialist imagistică medicală pediatrică, și ne vorbește despre cum se desfășoară o consultație din punct de vedere imagistic și cum începe viața, încă din uterul mamei.

Este foarte important să ne facem analizele uzuale măcar o dată sau de două ori pe an și ar trebui să facem același lucru și pentru copiii noștri. Totodată, este indicat să fim atenți și la nevoile lor emoționale și spirituale pe care le pot somatiza într-un fel sau altul și pot apărea probleme de sănătate, uneori grave.

Sistemul constelațiilor familiale

Constelațiile familiale individuale sau de grup reprezintă o metodă terapeutică folosită pentru vindecarea sistemului familial și poate fi realizată atât individual, cât și în grup.

Terapia făcută cu ajutorul constelațiilor familiale este importantă deoarece, în spatele cazurilor grave, precum cancer, malformații, accidente sau sinucideri, întotdeauna, dincolo de ele, este altă poveste. Niciodată nu este ceea ce pare. Unul dintre exemplele din practica invitatei Luanei este cazul unui băiat de 12-13 ani care se confrunta cu enurezis, care nu este un simptom uzual. În urma discuției cu mama pacientului, s-a descoperit că reacța copilului era cauzată de durerea neplânsă a mamei lui care suferea după copilul pierdut înaintea băiatului. Rezolvarea problemelor emoționale ale mamei se pot vedea în corpul copilului. În cazul gemenilor, legătura este foarte puternică, fiind conectați oriunde s-ar afla în lume. Dacă unul dintre ei suferă sau nu mai este în această lume, celălalt va somatiza.

Urmărind emisiunea puteți afla ce este imagistica medicală, ce presupune o ecografie pediatrică, câte tipuri de ecografie pediatrică există, dar și cum contribuie imagistica medicală la depistarea anumitor probleme ale fătului. În emisiune s-a discutat despre legătura dintre ceea ce vede ecograful și partea spirituală, precum și despre ceea ce se poate vedea în constelațiile familiale.

Dacă doriți să vizionați întreaga emisiune, o puteți face accesând linkul aflat la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
copiiecografieimagistică medicalăradiografie
Articolul anterior
Oxidul nitric. De ce este esențial pentru sănătate și infecții virale? – Video
Articolul următor
Începe acum o cură de detoxifiere și refacere a florei intestinale! – Video
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSănătateVideo