Pastila cea bună, Sănătate, Video

Kit de pregătire pentru noul an școlar – VIDEO

Autor:

Bun găsit la Pastilă cea bună! Este din nou timpul pentru școală și mulți părinți, profesori și elevi se pregătesc pentru zilele agitate și pline. Știu că fiica mea este atât de încântată să înceapă facultatea într-o țară nouă și m-am străduit să îi pregătesc un kit de suplimente nutritive pentru o sănătate optimă în noul an școlar.

Vezi toate articolele despre:
adaptohelpimmunohelpimunitatestresvideo

Majoritatea părinților cheltuiesc acum pe ghiozdane, caiete și pixuri noi pentru prima zi de școală. Cu tot entuziasmul unui început, este ușor să vă îndepărtați de alte priorități. Sănătatea!

Nu vă faceți griji, vă voi spune repede despre ce aveți nevoie ca elev, profesor sau părinte.

Suplimentele mele preferate pentru a ne sprijini sistemul imunitar și modelul de viață echilibrat conțin multivitamine, melatonină și magneziu.

Atenție la stres în cazul copiilor!

Copiii sunt mai stresați decât atunci când noi eram la școală. Și dacă vara ați fost în deplasare și vacanțe, puteți fi siguri că familia dvs. nu a primit cantitățile de micronutrienți cu care sunteți obișnuiți.

În categoria micronutrienților intră vitaminele și mineralele.

De aceea, recomand tuturor părinților să contribuie la construirea unei baze sănătoase cu multivitamine de înaltă calitate. Școlile pot fi o sursă de contaminare, motiv pentru care este important să vă susțineți propriul sistem imunitar.

ImmunoHelp: ideal în perioadele de tranziție între anotimpuri

ImmunoHelp este excelent pentru liceeni, studenți, profesori sau chiar și pentru dvs. ca părinți. Acesta facilitează funcționarea optimă a sistemului imunitar. Asigurați-vă că citiți prospectul cu dozele potrivite fiecărei vârste. ImmunoHelp este ideal în perioadele de tranziție de la un anotimp la altul, precum și în perioadele de stres. Acesta susține capacitatea de autoapărare a organismului prin stimularea acțiunii celulelor imunitare (macrofage și leucocite), în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor și ciupercilor.

AdaptoHelp: ideal pentru concentrare și memorie

În timp ce un nou an școlar este un moment interesant, în special pentru copii, poate fi dificil să eviți stresul care vine odată cu acesta. Pentru a avea un kit de pregătire bun, adaug și AdaptoHelp Complex, o formulă deosebită, cu efect tonic-adaptogen ce susține concentrarea și memoria. Vrem să menținem creierul proaspăt pentru memorie, învățare și creativitate.

Acestea fiind zise, să aveți un an școlar productiv și sănătos. Obțineți sfaturi de wellness, oferte exclusive și mai multe recomandări direct pe site ul www.Zenyth.ro.

Etichete articol:
adaptohelpimmunohelpimunitatestresvideo
Articolul anterior
Grăsimea de pe burtă – mai periculoasă decât crezi – VIDEO
Articolul următor
Cauți să înțelegi medicina mai ușor? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăSănătateVideo