Pastila cea bună, Video

Kit pentru bufeuri și alte simptome ale menopauzei – VIDEO

Autor:

Hei frumuseților, timpul trece și noi ne schimbăm! Pe măsură ce înaintam în vârstă, rezerva de ovule a ovarelor se epuizează, organismul încetează să sintetizeze hormoni și apare perioada de menopauză.

Vezi toate articolele despre:
black cohoshbufeurimenopauzăseleniuvideo

N-ar fi mare lucru, dacă nu ar apărea insomnia, bufeurile, mici depresii, fragilitatea osoasă și altele…

Pentru că sigur, medicul vostru v-a recomandat ceva, eu vă îndemn să cunoașteți cât mai multe variante, mai ales din zona celor naturale și fără riscuri, pentru că fiind foarte diferite, corpurile noastre nu reacționează cum scrie la carte și e bine să avem și planul B și poate chiar și C.

Eu vă propun azi un kit de suplimente alimentare minunate pentru a vă ajuta cu ele în perioada aceasta cam neprietenoasă.

Black Cohosh reduce simptomele menopauzei

Cu toate că nu conține hormoni, Black Cohosh acționează ca un fitoestrogen natural, prin modularea selectivă a receptorului de estrogen. În acest fel, Black Cohosh reduce din simptomele apărute o dată cu menopauza – bufeurile, transpirațiile, tulburările emoționale.

Studiile au arătat că administrarea regulată a suplimentelor din această plantă contribuie semnificativ la reducerea problemelor hormonale care apar o dată cu menopauza. Black Cohosh poate fi folosită în caz de menstruație întârziată pe fond de stres și stil de viață dezechilibrat, în premenopauză ca stimulant uterin, dar și în sindromul de ovar polichistic sau în infertilitate.

Vitex Agnus-Castus, util în sindromul premenstrual și menopauză

Vitex Agnus-Castus, cu extract standardizat din fructe de Vitex, este de ajutor în sindromul premenstrual și menopauză. Suplimentele cu Vitex reduc simptomele menopauzei și ale acneei de origine hormonală. O cercetare  publicată în anul 2007 în  Endocrinologia Gynecologica a arătat că suplimentele cu Vitex sunt sigure și reprezintă o soluție eficientă pentru bufeurile și insomniile cu care se luptă femeile în pre și post-menopauză.

Vitamina K2, recomandată femeilor la menopauză

Vitamina K este denumirea grupului de vitamine liposolubile, necesare în sinteza proteinelor solicitate pentru coagularea sângelui. Deficitul de vitamina K se poate manifesta prin slabă coagulare a sângelui, sângerări ale gingiilor, hemoragii nazale, apariția de vânătăi fără motiv pe corp, fragilitate osoasă. Produsul Natural Vitamin K2 este recomandat mai ales femeilor aflate la menopauză și  vârstnicilor.

Seleniu pentru protecție antioxidantă

Seleniul este un antioxidant puternic, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi produși în corp urmare a stilului de viață nesănătos (alimentație dezechilibrată, fumat, consum de alcool, abuz de medicamente, poluare). Suplimentarea cu seleniu reduce din simptomele neplăcute care însoțesc menopauza și contribuie la păstrarea structurii osoase normale și la menținerea unui aspect tânăr al pielii.

Cam acesta este kit-ul pe care aș vrea să îl văd la toate prietenele care mă întreabă ce să mai facă să se simtă că înainte… Acest înainte fiind din păcate din ce în ce mai devreme, respectiv la femei care abia se află în deceniul 4 al vieții. Eu aș comanda acum pe www.zenyth.ro. Să fiți frumoase!

Etichete articol:
black cohoshbufeurimenopauzăseleniuvideo
Articolul anterior
Întărirea imunității: de la dietă la reducerea stresului – VIDEO
Articolul următor
Putem preveni demența Alzheimer cu debut precoce? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo