Pastila cea bună, Video

Pentru stimularea detoxifierii, încearcă Shilajit! – Video

Autor:

Răşina Shilajit este o substanţă bogată în săruri minerale uşor asimilabile şi compuşi organici care a fost creată de natură însăşi de-a lungul anilor şi care se găseşte în peşterile din munţi sau chiar la suprafaţă, în fisurile rocilor de minereuri complexe, la înălţimi de peste 2000 de metri. În forma sa naturală, se prezintă ca o masă vâscoasă de culoare maroniu închis, asemănătoare smoalei, având un gust amărui.

Vezi toate articolele despre:
adaptogenedetoxifiereimunitateshilajitstresvideo

În funcție de regiunea și cultura lumii, se constată că Shilajitul ia mai multe nume. În munții Caucaz, variațiile sunt ușor diferite și este de obicei numit Mumio. Regiunile vestice au numit-o Asphaltum (similar cu asfalt) și ceară minerală.

După extragere, răşina este purificată. Deoarece Shilajitul are nevoie de secole pentru a se forma, oamenii de ştiinţă consideră că acesta este un produs milenar al naturii, cunoscut şi folosit de mii de ani pentru numeroase afecţiuni.

Shilajitul: adaptogen și imunomodulator natural

Potrivit studiilor, Shilajitul este un adaptogen și imunomodulator natural și unul dintre cele mai promițătoare ingrediente cu acțiune tonică, energizantă, care reduce oboseala zilnică și susține producția de energie. Are acțiune imunodulatoare similară Ashwagandhei și ajută organismul să detoxifice o serie de toxine care provin din alimente, apă, agricultură, produse de curățenie, aer, metale grele. Compușii din Shilajit, în special acidul fulvic, protejează tractul digestiv și ajută la înmulțirea bacteriilor bune, care alcătuiesc microbiomul. Să nu uităm că avem nevoie de un sistem digestiv sănătos pentru o imunitate puternică, pentru a controla producția de hormoni, pentru a regla pofta de mâncare și a reduce răspunsul organismului la stres.

Un studiu publicat în Journal of Diabetes Research (2018) vorbește despre potențialul terapeutic al Shilajitului în bolile inflamatorii cronice și în diabet și concluzionează că Shilajitul poate reduce simptomele digestive din SIBO (sindromul de suprapopulare bacteriană a intestinului subțire), boli inflamatorii intestinale, infecții bacteriene (respiratorii, urinare), gripă și răcelile comune.

Shilajit Fulvic Complex are proprietăți anti-îmbătrânire

Compușii din Shilajit conțin un mare procent de acid fulvic, acest compus având  proprietăți anti-îmbătrânire. Așadar, dacă vrei să asociezi stilului tău de viață un partener detox, Shilajit Fulvic Complex de la Zenyth îți va aduce beneficii de sănătate remarcabile. Spre final îmi permit să împărtășesc experiența mea personală de a-l folosi și ca mască facială: am scos din 2 capsule pulberea, am amestecat cu apă și un strop de ulei de măsline și sincer… după câteva repetări, tenul meu a arătat mult mai bine. La fel fac și cu produsul Beauty Help și multe altele, pe care le studiez. De ce fac asta? Pentru că nu o să uit vreodată un sfat al bunicii mele care spunea că ce pun în gură, pot pune și pe față. Și într-adevăr (dacă nu vă gândiți acum la o ciorbă de burtă), ci doar la alimente  pure… mierea, uleiurile, majoritatea fructelor, sucuri verzi sau de legume… sunt excepționale măști naturale, prezente în orice gospodărie.

Revenind la super produsele noastre, dacă vrei să primești OFERTE PROMOȚIONALE și informații de sănătate pe email, intră pe zenyth.ro și abonează-te la newsletter-ul Zenyth!

Etichete articol:
adaptogenedetoxifiereimunitateshilajitstresvideo
Articolul anterior
Mituri și adevăruri despre colesterol – Video
Articolul următor
8 pași către o alimentație sănătoasă – Video
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo