Pastila cea bună, Sănătate, Video

Sănătatea creierului

Autor:

Pastila cea bună de azi este servită celor îngrijorați de memorie. De confuzie sau de neclaritate în gândire. Pentru asta aduc în discuție faptul că buna sănătate a creierului nu are legătură doar cu meditația sau antrenarea acestuia. Sănătatea creierului poate fi afectată de alimentație, de obiceiuri nocive, cât și de probleme neurologice, bunăoară cele generate de cunoscutul Covid-19.

Vezi toate articolele despre:
creiermemorieomega 3

Se estimează că 70% dintre pacienții Covid vor suferi de incapacitatea de a gândi clar, acea gândire „încețoșată“, care reprezintă simptomul neurologic cel mai frecvent. Ar putea să dureze ani de zile pentru a înțelege în totalitate ce se întâmplă la nivelul creierului ca urmare a acestei boli, însă revenind și la alte afecțiuni care duc la pierderea memoriei sau scăderea funcționalității creierului, cum ar fi demență, există totuși lucruri pe care le puteți face pentru a vă menține funcțiile creierului în parametri normali.

Creierul necesită hrănire, hidratare și energie pentru a lucra la capacitate maximă. Ați avut vreodată un eveniment profesional și ați observat că v-ați concentrat mai bine decât în alte ocazii? Se poate că alimentația și odihna, echilibrul emoțional și controlul gândurilor să fi jucat un rol important în asta. Nucile, afinele, avocado, broccoli au nutrienți care pot împiedica deteriorarea creierului, iată de ce le și pun pe lista voastră de cumpărături! Restul ajutoarelor vin din suplimente nutritive de calitate.

Curcumina, substanța activă din rădăcina de turmeric, câștigă tot mai multă popularitate în ultimii ani. Și pe bună dreptate, dacă ne gândim la beneficiile sale: acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, antibacteriană. În produsul Longvida®️ Brain Curcumin găsești tot ce ai nevoie pentru îmbunătățirea funcțiilor cognitive, reducerea oboselii, și nu numai!

Îl putem adauga și pe  Omega 3 Marinol, suplimentul  alimentar din ulei de pește, obținut  prin pre-metabolizare cu lipază, ce este de asemenea un bun prieten al sistemelor nervos și cardiovascular.

Am uitat ceva? Dacă ne mai gândim la o variantă sub formă de pudră, putem recomanda Brain Help, un supliment alimentar premium, o formulă avansată cu acțiune neuroprotectoare,  necesar  pentru susținerea memoriei, îmbunătățirea rezistenței la stres și încetinirea proceselor neurodegenerative.

Cu asta basta pentru azi, sănătate bună să ajungă la toată lumeaaa!

Etichete articol:
creiermemorieomega 3
Articolul anterior
Te iubesc țânțarii? Iată câteva remedii naturale!
Articolul următor
Arta manifestării dorințelor
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăSănătateVideo