Pastila cea bună, Video

Suport pentru adolescenți, înainte de examene – Video

Autor:

Vară, examene, emoții, stres… Stresul afectează, în primul rând, atenția, ceea ce reduce capacitatea noastră de a ne reaminti informații noi. Atunci când ești stresat, poți fi distras cu ușurință de alte gânduri pe care le ai și riști să nu acorzi atenție informațiilor pe care le primești.

Vezi toate articolele despre:
adaptohelpmemorieobosealăstresvideo

Cum să îi ajutăm pe cei care fie elevi, fie studenți au nevoie de o plasă de susținere în pregătirea examenelor? Momente în care parcă uiți tot ce ai învățat și, pe deasupra, deși obosit, nu poți dormi?

Cel mai probabil, pierderile de memorie pot fi explicate prin faptul că încerci să faci mai multe lucruri concomitent și nu mai stochezi informațiile într-un mod corespunzător.

Începând cu starea de anxietate și până la o calitate scăzută a somnului, acestea sunt lucruri care influențează capacitatea noastră de concentrare. Mai ales a tinerilor, care au o viață lipsită de disciplină. Norocul nostru este că există un produs de mare ajutor, AdaptoHelp Complex  de la Zenyth. Acesta este o formulă complexă, cu efect tonic-adaptogen ce susține concentrarea și memoria.

AdaptoHelp: concentrare, memorie și reducerea oboselii

AdaptoHelp Complex este o formulă care reunește cele mai bune plante adaptogene (Bacopa monnieri, Ginsengul siberian, Ashwagandha, Valeriana, Rhodiola) cu vitamine și minerale (vitamina B6, seleniu), care ajută la reducerea oboselii și extenuării.

AdaptoHelp Complex poate fi folosit atât în tulburarea de hiperactivitate, cât și la deficit de atenție (ADHD). Carnitina din formula AdaptoHelp Complex poate contribui, de exemplu, la reducerea deficitului de atenție și comportamentului agresiv la băieții cu ADHD. Copiii peste 7 ani pot lua  1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cei de peste 16 ani, câte 2 capsule de 2 ori pe zi. AdaptoHelp reunește cele mai studiate plante adaptogene cu n-acetil l-carnitina, seleniul și vitamina B6. Rezultatul este un produs care susține adaptarea organismului la schimbări sociale sau de mediu, cum ar fi începerea școlii, perioada de examene, schimbarea locuinței și altele. Comandă la numărul afișat pe ecran și, dacă ai să fii mulțumit, îl poți recomanda și celor din anturajul tău.

Etichete articol:
adaptohelpmemorieobosealăstresvideo
Articolul anterior
De la tristețe la bună dispoziție cu TMS – VIDEO
Articolul următor
Cum avem grijă de ochii copiilor în sezonul cald? – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo