Pastila cea bună, Video

Unde găsești hormonul fericirii? – VIDEO

Autor:

Mă bucur să vă revăd, pentru câteva minute de… fericire. De ce spun asta? Pentru că astăzi vorbesc despre o pastilă bună-bună, pentru cei care caută… hormonul fericirii.

Vezi toate articolele despre:
5-HTPmemorieserotoninăsomnstres

Sinonim cu serotonina, „hormonul fericirii“ contribuie la menținerea unei bune dispoziții la nivelul întregului organism, fiind hormonul care reglează starea de bine, reducând anxietatea și având un rol activ în asigurarea unui somn odihnitor.

5-HTP: precursor de serotonină

Unde găsim această minunăție? Nivelul de serotonină poate fi crescut pe căi naturale prin aportul de alimente sau suplimente care conțin triptofan. Un nivel redus de triptofan în organism poate produce tulburări de dispoziție, depresie și anxietate. În suplimentul alimentar numit 5-HTP de la Zenyth, găsim exact ce ne trebuie! Acesta este aminoacidul  precursor al neurotransmițătorului serotonină. El conține hidroxitriptofan – substanță naturală extrasă din semințele plantei medicinale Griffonia simplicifolia.

Hidroxitriptofanul induce calm, siguranță de sine, relaxare, încredere, dorință și capacitate de comunicare în depresia reactivă cauzată de un eveniment de viață traumatic sau alt gen de depresii.

De asemenea, îmbunătățește calitatea somnului, stimulează memoria, reduce durerile cronice de cap.

Cum lucrează 5-HTP spre deosebire de serotonină?

5-HTP se transformă în serotonină atât în interiorul, cât și în exteriorul creierului, traversând cu ușurință bariera hematoencefalică, spre deosebire de serotonină, care nu o traversează.  Serotonina are un rol important în controlul stării de spirit, furiei, agresivității, temperaturii corpului, somnului, poftei de mâncare, metabolismului, apetitului sexual. Un nivel scăzut de serotonină se înregistrează în depresii, anxietate, insomnii, migrene, dar și în obezitate sau sindrom premenstrual.

Așadar, folosind acest supliment alimentar poți combate anxietatea și stările depresive. 5-HTP poate ajuta la reglarea poftei de mâncare și, implicit, la menținerea siluetei. Îmbunătățește calitatea somnului și combate insomnia.  Susține memoria și stimulează capacitatea de învățare. Ajută la controlul durerii, în fibromialgie și sindrom premenstrual.

Cum te ajută  5-HTP?

Dacă te regăsești în situațiile menționate, 5-HTP te poate ajuta!

Mai mult… Vrei să pierzi în greutate? Află că 5-HTP este un inhibitor natural al poftei de mâncare. Potrivit studiilor, 5-HTP ajută la reducerea aportului de carbohidrați și grăsimi și a greutății corporale, cu scăderea indicelui de masă corporală. Extractele cu 5-HTP au fost studiate și în cazul diabetului de tip 2, unde s-a observat, de asemenea, scăderea greutății corporale, dar și reducerea nivelului glicemiei, insulinei și a hemoglobinei glicozilate.

Așadar, Pastila cea bună de astăzi face pentru tine multe minuni. Dacă te întrebi cât ai nevoie, doza optimă este o capsulă: 100 mg 5-HTP.

Etichete articol:
5-HTPmemorieserotoninăsomnstres
Articolul anterior
Chirurgia bariatrică: ce este și când este recomandată? – VIDEO
Articolul următor
Tratamentul naturist al menopauzei – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo