Pastila cea bună, Video

Tratamentul naturist al menopauzei – VIDEO

Autor:

Menopauza este o perioadă prin care trece fiecare femeie la un moment dat în viaţă. Menopauza este o schimbare care marchează sfârşitul menstruaţiei, deci încetarea producerii de ovule. De asemenea, menopauza este un proces firesc, pe care femeile îl resimt diferit: ca pe ceva neplăcut, dar care pe fondul unor probleme preexistente, cum ar fi stresul sau oboseala, poate crea o adevărată schimbare de stil de viață.

Vezi toate articolele despre:
black cohoshciclu menstrualmenopauzămigrene

Riscul ca femeile să facă depresie crește pe măsură ce acestea se apropie de menopauză. Ele devin instabile din punct de vedere emoţional şi pot trece rapid de la bucurie la lacrimi. În momentul instalării menopauzei, femeia devine mai irascibilă, poate avea insomnii şi își poate pierde interesul pentru activităţile preferate.

Black Cohosh, pentru reducerea menopauzei

Din fericire, există mai multe moduri de a trata suferințele acestei perioade. Multe femei aleg tratamentul de substituție, altele aleg un tratament naturist și un nou mod de a se alimenta. Este foarte bine să fie evitate alcoolul, cafeaua, ceaiul negru şi mâncărurile condimentate, deoarece acestea pot favoriza şi declanşa valurile de căldură. De asemenea, trebuie eliminaţi complet aditivii alimentari folosiți pentru conservare, gust şi aromă, care perturbă echilibrul hormonal.

Azi aduc în atenție Black Cohosh sau Cimicifuga, numită și „iarba lui Cristofor“, care este una dintre cele mai populare plante folosite în reducerea simptomelor menopauzei. Prin conținutul bogat în glicozide triterpenice, acizi polifenolici, flavonoide, uleiuri volatile și taninuri, extractul de Black Cohosh are acțiune antiinflamatoare, antioxidantă, antimicrobiană, antispasmodică.

Care sunt beneficiile Black Cohosh?

Practic ce face? Reduce efectele insuficienței estrogenice în menopauză: bufeuri, palpitații cardiace, acufene, iritabilitate, depresii, insomnii, uscăciune și/sau atrofie vaginală, dureri de cap, migrene, amețeli, panică, depresii, riduri, uscarea și descuamarea pielii. Un studiu impresionant, efectuat asupra a 600 de femei aflate la menopauză, cărora li s-a administrat Black Cohosh, a demonstrat o ameliorare a simptomelor menopauzei cu 80%. Produsul nu doar reduce bufeurile, anxietatea și depresia în cazul femeilor la menopauză, dar poate preveni pierderea osoasă asociată cu scăderea naturală a estrogenului, fără a risca stimularea dezvoltării cancerului uterin sau de sân.

Această plantă poate induce travaliul, din acest motiv nu este recomandată în sarcină. Produsul Black Cohosh poate fi folosit în caz de menstruație întârziată pe fond de stres și stil de viață dezechilibrat, în premenopauză ca stimulant uterin, dar și în sindromul de ovar polichistic sau în infertilitate.

Cum se folosește? Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat înainte sau în timpul meselor sau conform recomandării specialistului. Se recomandă utilizarea continuă timp de minimum 3 luni.

După cum bine știți, mă documentez pentru voi din studiile celor care creează și cercetează suplimentele alimentare de la Zenyth. Dacă vrei să primești OFERTE PROMOȚIONALE și informații de sănătate pe email, abonează-te la newsletterul Zenyth!

Etichete articol:
black cohoshciclu menstrualmenopauzămigrene
Articolul anterior
Unde găsești hormonul fericirii? – VIDEO
Articolul următor
Imunitate, profilaxia și tratamentul infecțiilor virale – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo