Pastila cea bună, Video

Imunitate, profilaxia și tratamentul infecțiilor virale – VIDEO

Autor:

Traversăm o perioadă grea, în care este nevoie să ne reconfigurăm stilul de viață, convingerile, atitudinea. Cu cât aducem luciditate și empatie în comportament, cu atât mai simplă și eficientă ne devine existența. Bombardați de sfaturi și scheme profilactice sau de tratament, fiecare persoană caută acum mai mult că oricând să aibă o imunitate bună.

Vezi toate articolele despre:
Gripăimunitatequercetinăracealavitamina C

Preocupați de propria sănătate, românii își redescoperă sursele și resursele prin care pot să își întărească organismul. Mulți renunță la vicii și se apucă de sport, devin mai atenți la hrană și remedii naturale. La mare căutare sunt acum suplimentele care promit să întărească scutul natural în fața bolii. Cutiile de vitamina C și D, alături de zinc și quercetin se cumpără cu miile. Medicii spun că suplimentele ajută la întărirea imunității în sezonul rece. Cei care aleg să își facă analize de sânge observă deficitul de vitamine și minerale, pentru că în prezent e greu ne luăm din hrană tot ce are nevoie corpul. Un studiu recent din Spania arată că peste 80% dintre pacienţii care suferă de infecții respiratorii au o lipsă de vitamina D, iar această insuficienţă este mai frecventă la bărbaţi.

Quercetin Immune Complex: formulă cu acțiune sinergică

De ce am spus aceste lucruri pe care le știați deja mai mult ca sigur? Pentru că am imaginea multor cutii de suplimente și alte remedii, pe care o persoană trebuie să le înghită pe parcursul unei zile. Colegii de la Zenyth cercetează cu echipa de medici și nutriționiști cele mai eficiente variante care să fie de folos în prezent. Și uite așa a apărut Quercetin Immune Complex, o formulă deosebită, cu acțiune sinergică, reunind într-o singură capsulă produsele vedetă în protecția organismului.

Quercetină + Vitamina C + Vitamina D + Zinc: protecția imunității

Vitamina C, cunoscută drept „vitamina imunității“, crește eficiența quercetinei, în vreme ce quercetina este un ionofor de zinc, cu alte cuvinte permite pătrunderea zincului în celule, acolo unde acesta își exercită acțiunea antivirală. În completarea acestora vine vitamina D3, esențială pentru un sistem imunitar sănătos. În infecții virale respiratorii, quercetina ajută la inhibarea capacității virusului de a infectă celulele, încetinirea înmulțirii celulelor deja infectate, reducerea rezistenței celulelor infectate la medicația antivirală.

Reducerea simptomelor de răceală și gripă

Produsul reunește cei mai studiați nutrienți cu acțiune pe întărirea sistemului imunitar și reducerea duratei și simptomelor răcelilor, gripei și altor infecții virale. Așadar, în loc de multe produse, iată unul singur, ce livrează nutrienții pe care nu trebuie să îi scapi din vedere într-o infecție respiratorie: vitamina C, D și zinc. Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei, îți sunt de folos.

Revenind la super produsele noastre, avem suplimente premium pentru flora intestinală, pt sistemul nervos, muscular, pentru inimă, inflamații și multe altele. Dacă vrei să primești OFERTE PROMOȚIONALE și informații de sănătate pe email, abonează-te la newsletter-ul Zenyth!

Etichete articol:
Gripăimunitatequercetinăracealavitamina C
Articolul anterior
Tratamentul naturist al menopauzei – VIDEO
Articolul următor
Două tonice antivirale, eficiente și homemade – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Pastila cea bunăVideo