Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Cum ne poate spune firul de păr bolile ce se ascund în corpul nostru?

Autor:

Starea de rău, oboseala, agitația pe care o simțim în permanență, lipsa de energie sunt semne pe care mulți dintre noi le ignorăm. Lăsăm astfel să treacă zi după zi, fără să ajutăm în nici un fel corpul să-și revină. Ducem cu noi o senzație de rău, de neputință, ce se traduce poate în note mai puțin bune la școală, în performanțe profesionale reduse, într-un deficit pe care nu știm să-l localizăm. Analiza minerală tisulară ne arată, pas cu pas, nevoile organismului, reușind să-l pună pe picioare prin remedii ce acționează exact acolo unde trebuie. Dr. Ștefan Tiron ne explică, alături de Simona Dragomir, ce presupune analiza minerală tisulară și ce informații ne aduce aceasta.

Vezi toate articolele despre:
analiză tisularămetale grelemineralepărstresvideo

3 centimeri de păr. De atât este nevoie pentru ca harta întregului nostru corp să indice punctele nevralgice din ultimele trei luni. Analiza firului de păr sau analiza minerală tisulară identifică acumulările de minerale toxice sau metale grele, identificând în acest fel intoxicațiile cronice.

Dezvăluie starea de sanătate a corpului pe trei luni!

”Spre deosebire de analizele de sânge, care spun ce se întâmplă cu organismul în momentul recoltării probei de sânge, analiza tisulară ne oferă imaginea de ansamblu a corpului, pe ultimele trei luni. Imaginați-vă că vreți să-i arătați unui prieten de peste hotare cum arată Bucureștiul. Astfel, faceți o fotografie la 5:00 dimineața la Universitate și i-o trimiteți. Locul este gol, doar câteva mașini. Dar dacă faceți o fotografie în același loc, dar la 17:00? Imaginea o să scoată la iveală un loc extrem de aglomerat, plin de mașini. Care este imaginea reală a Bucureștiului? Așa se întâmplă și cu analizele de sânge. Dacă recoltez sânge într-o perioadă de liniște a organismului, rezultatele vor fi cu mult diferite față de cele recoltate într-o perioadă de agitație. În cazul analizei firului de păr nu există dubiu. În orice moment am duce firele de păr la laborator, rezultatul nu se schimbă. El prezintă situația organismului axact așa cum este, nu în momentul recoltării, ci pe o perioada de 3 luni”, explică dr. Ștefan Tiron, medic primar ortoped, cu competențe în posturologie și ozonoterapie.

Identifică minerale toxice din organism!

Ce se întâmplă cu corpul nostru din punct de vedere metabolic? Răspunsul îl aflăm prin analiza tisulară. De asemenea, tot ea scoate la iveală și nivelul de toxicitate, mineralele toxice din organism, calitate pe care doctorul o consideră ca fiind una dintre cele mai valoroase. Și schimbările produse de stres sunt monitorizate și evidențiate. ”Noi reacționăm la stres pe principiul ”luptă sau fugi”. În natură se întâmplă altfel. Animalele fug din fața pericolului câteva minute, până când acesta dispare, apoi încep să pască liniștite. În cazul nostru, al oamenilor, lucrurile nu stau așa, din păcate. Noi rămânem sub puterea stresului multă vreme. Și astfel apar problemele, pentru că rezistența organismului scade, se ivesc durerile, se dezvoltă maladiile și poate surveni moartea. Da, de stres se poate muri”, explică medicul. Rezolvarea poate surveni însă numai dacă știm care sunt factorii care ne supără și care sunt pagubele produse în corpul nostru. ”Putem repara ce e stricat din mers. Odată identificate deficiențele, putem să-i dăm corpului mineralele, neapărat naturale, de care are nevoie”, spune specialistul și se îndreaptă cu gândul către medicina homeopată, către acupunctură și medicina naturală, ”cea care contează și spre care trebuie să ne întoarcem privirea din ce în ce mai mult” .

Atenție la vasele în care preparăm mâncarea!

Metalele grele se pot strecura în organismul nostru foarte ușor. E suficient să mâncăm adesea dintr-un vas ori să pregătim mâncarea într-un recipient care să le conțină, și imediat starea noastră se schimbă. Fără să știm de ce. Devenim mai obosiți, mai nervoși, ne scade eficiența și puterea de a face unele lucruri. Intoxicația cu metale grele poate fi de altfel cauza multor boli, cărora nu le putem da de cap, în lipsa acestei analize.

Analiza firului de păr ne dezvăluie informații pe care altfel nu le-am putea avea. Iar pe lângă aceasta, ne poate oferi soluția pentru afecțiuni, pe care altfel nu am ști cum să le tratăm. Să-i dăm atenția cuvenită și să nu pregetăm în a o aborda! În unele cazuri, poate fi unica salvare!

Etichete articol:
analiză tisularămetale grelemineralepărstresvideo
Articolul anterior
Detoxifierea: mit sau realitate?
Articolul următor
Prietenii de nădejde, alături de care trecem ușor prin provocările sezonului rece
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo