Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Goldenseal: cel mai studiat antibiotic și antibacterian natural

Autor:

Știți care este cea mai studiată plantă pentru efectele sale de antibiotic și antibacterian natural? Ați auzit de Goldenseal? Simona Dragomir ne povestește astăzi despre această plantă folosită de multă vreme în tratarea răcelilor, infecțiilor pielii și chiar ulcerelor.

Vezi toate articolele despre:
antibiotice naturalegoldensealimunitateracealavideoviroza

Bun găsit! Astăzi vreau să îți vorbesc despre unul dintre cele mai studiate și mai puternice antibiotice și antibacteriene naturale: rădăcina de Goldenseal. Aceasta este folosită de secole pe continentul american ca remediu pentru tratarea răcelilor, infecțiilor pielii și chiar ulcerelor.

Goldenseal este o plantă originară din America de Nord, iar astăzi, rădăcina sa se află în top 5 cele mai vândute plante medicinale în SUA. Beneficiile Goldenseal sunt uimitoare: studiile au arătat acțiunea de antibiotic și antibacterian natural pe tot ce înseamnă mucoase, de la mucoasa respiratorie, sinuzală la cea intestinală sau urinară. Extractul din rădăcina de Goldenseal este folosit cu succes și în enteritele însoțite de diaree acută.

Principala substanță activă din rădăcina de Goldenseal este berberina, un alcaloid cu numeroase efecte benefice: acțiune antiinfecțioasă, antiinflamatoare, imunostimulatoare, hemostatică, astringentă și antitumorală.

Nu-i așa că beneficiile acestei plante ar merita să fie popularizate și la noi?! Iată de ce astăzi îți prezint Goldenseal de la Zenyth, supliment alimentar din extract standardizat din rădăcina plantei. O capsulă de Goldenseal conține 300 mg extract standardizat cu 10% berberină – o concentrație optimă pentru susținerea imunității și pentru acțiunea sa antibacteriană.

Produsul Zenyth este eficient în răceli și gripe, în infecții rezistente ale gâtului. Atunci când ai răcit, ce trebuie să faci este să iei timp de 7 zile până la 6 capsule de Goldenseal pe zi. Dacă vrei să îți întărești imunitatea, poți lua Goldenseal până la 14 zile, dar în doză mai mică: doar 2 capsule pe zi. Poți să asociezi Goldenseal cu Ganoderma, cu Vitamina C sau cu Oyster Forte, ca sursă de zinc.

Atenție! Goldenseal nu se asociază cu ImmunoHelp! Informații despre Goldenseal și toată gama de imunitate de la Zenyth poți găsi pe site-ul imunitatedefier.ro. Pe curând!

Etichete articol:
antibiotice naturalegoldensealimunitateracealavideoviroza
Articolul anterior
Studiu: Cezariana modifică microbiomul, afectând imunitatea bebelușului
Articolul următor
Infertilitatea poate fi învinsă!
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo