Trăiește sănătos cu Simona, Video

Detoxifierea de primăvară: de la dietă la suplimente – VIDEO

Autor:

Primăvara aduce schimbări în viețile noastre, pe toate planurile. Natura din jurul nostru revine la viață și ne încarcă pe fiecare dintre noi cu energie pozitivă. Pentru un plus de vitalitate în această perioadă, este recomandat să ne detoxifiem organismul pentru a putea avea un tonus mai bun.

Vezi toate articolele despre:
detoxifiereficatprimăvară

În această ediție a emisiunii sale, Simona Dragomir o are ca invitată pe dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competență în apifitoterapie, care ne vorbește despre necesitatea detoxifierii la începutul primăverii.

Zilnic, organismul este expus toxinelor din mediu, celor pe care le conțin produsele de curățare sau de îngrijire personală. În plus, stresul face parte din viețile noastre și reprezintă și el un factor care încarcă  organismul. Prin urmare, deși organismul se detoxifică fiziologic, este nevoie și de o susținere din exterior a organismului. Acest ajutor oferit corpului în detoxifiere presupune îmbunătățirea funcțiilor organelor implicate în acest proces.

De ce detoxifiere primăvara?

Potrivit medicinei chineze, fiecare anotimp are o vibrație și îi corespunde unui organ. Vibrației primăverii îi corespund ficatul și vezica biliară, gustul acru și culoarea verde. Un alt motiv este că în perioada iernii nu facem la fel de multă mișcare, iar organismul se resimte, mai ales că acumulează și alți factori care îi îngreunează desfășurarea optimă a funcțiilor.

Care este strategia corectă de detoxifiere?

Detoxiferea făcută corect nu prespune o dietă restrictivă, ci adoptarea unei alimentații sănătoase în care includem și verdețurile oferite de acest anotimp și renunțăm la alimentele prăjite sau de tip fast-food. Hidratarea este, de asemenea, foarte importantă. Apa hrănește toate celulele organismului și elimină toxinele.

Ce suplimente sunt recomandate în detoxifiere?

În procesul de detoxifiere avem nevoie de fibre. Recomandarea noastră este ColonHelp, ColonHelp Detox Forte, ColonHelp Probiotic Forte, Bio Greens, benefic pentru detoxifiere, imunitate, energie și alcalinizare. Despre toate acestea puteți afla detalii pe site-ul Zenyth.ro.

Ce înseamnă detoxifierea? De ce este nevoie să ajutăm organismul în acest proces? De ce este importantă detoxifierea în această perioadă? Care este strategia corectă care trebuie abordată pentru o detoxifiere care să aducă beneficii? Ce suplimente alimentare pot fi consumate și ce rol au în acest proces? Aflați răspunsurile în cadrul emisiunii de la dr. Ruxandra Constantina.

Dacă doriți să urmăriți întreaga emisiune, o puteți face accesând link-ul afla la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
detoxifiereficatprimăvară
Articolul anterior
Cariile dentare la copii – VIDEO
Articolul următor
Stările psihice, exercițiile fizice și microbiota – VIDEO
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Trăiește sănătos cu SimonaVideo