Sănătate, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Ai răcit? O doză dublă de zinc te pune pe picioare rapid!

Autor:

Suntem în perioada în care vedetele oricărei discuții sunt gripa și răceala. Toată lumea caută leacuri rapide, remedii care să aibă rezultate imediat. Ei bine, unul dintre acestea este zincul. Luat în doză ceva mai mare, chiar de la începutul unei răceli, zincul poate scurta durata acesteia.

Vezi toate articolele despre:
Gripăimunitateoyster forteracealavideozinc

Care este rolul zincului în prevenția răcelii și gripei și cum putem suplimenta zincul, în mod natural? Zincul este un oligoelement prezent într-o cantitate foarte mică în corpul uman. Aportul de zinc în organism trebuie să fie zilnic deoarece, spre deosebire de fier, corpul nu îl poate stoca.

Asigurarea necesarului de zinc doar prin dietă este foarte greu de obținut. De aceea, una dintre cele mai bune metode de a completa necesarul de zinc al organismului este prin suplimente naturale, așa cum este Oyster Forte de la Zenyth.

Extractul din carnea de stridii, folosit în suplimentul 100% natural Oyster Forte, conține cea mai mare cantitate de zinc aflat în natură, dar și proteine de cea mai bună calitate, aminoacizi, alte minerale (fier, calciu, seleniu), vitamine (A și B12), acizi grași esențiali omega 3.

Dacă este administrat în primele 24 de ore de la apariția simptomelor de gripă și răceală, Oyster Forte de la Zenyth reduce durata de acțiune a bolii și diminuează severitatea simptomelor. Luat preventiv, întărește imunitatea și scade riscul îmbolnăvirii, împiedicând instalarea virusurilor la nivelul căilor respiratorii. Lipsa zincului în organism produce o creștere a răspunsului inflamator la nivelul celulelor.

Oyster Forte este ideal atât pentru femeile gravide, persoanele vârstnice (la care absorbția intestinală scade) și sportivii care pierd zinc prin transpirația abundentă. În cazul copiilor și adolescenților scade simptomele în caz de hiperactivitate și crește capacitatea intelectuală.

Mai multe informații despre acest produs vă rog să găsiți în descrierea materialului și pe zenyth.ro, Zenyth cu Y! Pentru mai multe sfaturi si remedii naturale, vă invit să dați subscribe canalului de Youtube Ziarul de Sănătate!

Pe curând!

Etichete articol:
Gripăimunitateoyster forteracealavideozinc
Articolul anterior
Remedii naturale pentru tulburările digestive
Articolul următor
Reguli simple pentru o digestie ușoară, cu Prof. Dr. Gh. Mencinicopschi
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
SănătateTrăiește sănătos cu SimonaVideo