Frumusețe, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Alternative moderne non-invazive la chirurgia estetică

Autor:

La Ziarul de Sănătate vom susține mereu că adevărata frumusețe înseamnă sănătate și vine, din toate punctele de vedere, din interior. De asemenea, știm cu certitudine că frumusețea nu înseamnă doar tinerețe. Desigur, asta nu înseamnă că menținerea tinereții nu este ceva ce căutăm cu toții. Este și motivul pentru care începem luna cu un specialist în domeniu și un subiect extrem de interesat: liftingul facial non-chirurgical.

Nu am găsit niciun rezultat.

Dr. Daniela Cățănaș, medic dermatolog, ne vorbește mai multe despre tehnicile non-invazive pe care le avem la dispoziție pentru a evita durele liftinguri chirurgicale pentru cât mai mult timp. Pentru a afla informațiile complete oferite de invitata noastră Simonei Dragomir, vă invităm să dați play materialului video de mai sus! Iată doar câteva idei:

  • Liftingul non-chirurgical este unul ce are la bază fire chirurgicale, complet resorbabile. Acum există fire care sunt acoperite cu acid hialuronic, ceea ce le face foarte ușor de suportat de către pacient. Aceste fire sunt puțin mai groase și au niște micro-cârlige ce agață straturile pielii, astfel încât să se ridice ceea ce își pierde din fermitate prin trecerea timpului.
  • Se face cu anestezie locală și durează 15-20 de minute. Efectul este imediat. În plus, firele creează colagen și pielea se reface în timp, se hidratează și are un aspect mult mai tânăr.
  • Firele se absorb în organism și nu există riscul ca organismul să le respingă.
  • Firele pentru lifting non-chirurgical pot fi folosite pentru orice zonă a corpului: gât, decolteu, zona abdominală – după slăbire sau după naștere.
  • Semnele rămase sunt extrem de fine dispar în câteva zile.

Dincolo de orice intervenție, este mereu important să ne menținem un stil de viață sănătos, unul care să îmbine mișcarea cu alimentația și suplimentarea cu produse de calitate.

Pentru a afla mai multe, vă invităm să urmăriți materialul video de la începutul acestui articol!

Vizionare plăcută!

Articolul anterior
Ce se întâmplă cu cei care s-au vindecat de coronavirus?
Articolul următor
Tu de ce iubești România, locul în care ai rădăcini?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeTrăiește sănătos cu SimonaVideo