Interviuri, Luana Show, Video

Tu de ce iubești România, locul în care ai rădăcini?

Autor:

Patriotismul este o trăire ce a fost apreciată și manifestată diferit de-a lungul istoriei, este un sentiment care se educă, se predă în familie și în școală, se modifică și se maturizează odată cu noi, cu cultura țării noastre. Despre români, românesc, dragoste și acceptare pentru ceea ce suntem ca popor vorbim cu Luana Ibacka și Gianina Corondan, prezentator tv și actriță.

Vezi toate articolele despre:
1 decembrieGianina CorondanLuana Ibackasarbatoare

Pe 1 decembrie, la fel ca în fiecare an, se sărbătorește Ziua Națională a României. De ce este important să sărbătorim o astfel de zi, dincolo de semnificațiile istorice? Pentru același motiv pentru care sărbătorim ziua de naștere, ziua de căsătorie, ziua de nume, Crăciunul și așa mai departe. Toate aceste zile au scopul de a marca un aspect al identității noastre. Avem o vârstă, un nume, un statut, o apartenență religioasă etc. Și, deși de multe ori uităm, avem o naționalitate. Iar asta nu ține de ce este trecut în buletin sau în pașaport. Ci ține de: în ce tradiții te regăsești, care este povestea trecutului tău de dinainte de tine, cum te definești și te regăsești ca român și așa mai departe.

În cadrul noului episod Luana Show, ce o are ca invitată pe Gianina Corondan, prezentator tv și actriță, vom încerca să aducem o altă perspectivă despre ce presupune apartenența la o națiune și despre cum putem fi patrioți buni în zilele noastre, în perioada globalizărilor intense și a tendinței de diluare a limitelor culturale și naționale.

În altă ordine de idei, ce ne definește ca popor și cum ne extragem sănătatea și starea de bine prin întoarcerea la tradiții?

Pentru a urmări întreaga emisiune accesați materialul video de la începutul acestui articol.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
1 decembrieGianina CorondanLuana Ibackasarbatoare
Articolul anterior
Alternative moderne non-invazive la chirurgia estetică
Articolul următor
Remedii naturale împotriva ANXIETĂȚII?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
InterviuriLuana ShowVideo