Luana Show, Spiritualitate, Video

Nimic nu te distruge precum propriile obiceiuri!

Autor:

Viața este un șir nesfârșit de descoperiri, de experimentări și alegeri care ne definesc în timp ca persoane, ca părți constitutive ale unor comunități umane în continuă dezvoltare. Și tot viața este un constant proces de acumulare a unor obiceiuri, obișnuințe care, de cele mai multe ori, acționează în detrimentul stării noastre de sănătate emoțională și fizică.

Vezi toate articolele despre:
Luana IbackaProf. Dr. Constantin Dulcanstres

Avem deosebita plăcere de a vă invita să urmăriți o nouă emisiune ce îl are ca invitat pe Prof. Dr. Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, invitatul Luanei Ibacka la Ziarul de Sănătate!

Cu un simplu click pe materialul video de mai sus puteți accesa o discuție complexă și lămuritoare despre capcana pe care propriile obiceiuri, ce ne aduc un fals confort psihic, ne-o întind în fiecare zi. Sau, cu alte cuvinte, capcana pe care ne-o întindem singuri. Cum putem să ne eliberăm de vechile obiceiuri și cum ne antrenăm autodisciplina? Cum ne putem extinde orizontul cunoașterii? De ce este important să faci lucruri care te pasionează? Care este legătura dintre inimă și creier? Care sunt coordonatele noii spiritualități? Iată doar câteva dintre întrebările la care găsiți răspuns urmărind emisiunea.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
Luana IbackaProf. Dr. Constantin Dulcanstres
Articolul anterior
Tumorile de rinichi și vezică urinară, tratate robotic
Articolul următor
Sănătatea sânului la orice vârstă: Afecțiuni, investigații, testări
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSpiritualitateVideo