Luana Show, Sănătate, Video

Cum să trăim peste 100 de ani?

Autor:

Deși urarea „să ne trăiești 100 de ani” încă este folosită cu succes la zilele de naștere ale celor dragi, stilul de viață, stresul, alimentația ne aduc în fața unei scăderi dramatice a vârstei la care își fac apariția boli ce, nu demult, erau asociate vârstelor mai înaintate.

Vezi toate articolele despre:
gândire pozitivălongevitateProf. Dr. Constantin Dulcanstres

Prof. Dr. Constantin Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor de literatură filozofică și metafizică, vine alături de Luana Ibacka la Ziarul de Sănătate pentru a discuta despre un subiect ce ne interesează pe toți: cum ne putem menține sănătatea astfel încât să ne putem bucura de viață și de tot ceea ce are ea de oferit, cel puțin 100 de ani.

Așa cum v-am obișnuit, nu vă promitem remedii cu efecte peste noapte. Ceea ce vă propunem este o schimbare de paradigmă, de viziune asupra a ceea ce suntem, asupra potențialului nostru uman, asupra unui viitor pe care să nu îl privim cu teamă, ci cu iubire.

Cu alte cuvinte, vă asteptăm la o discuție purtată cu zâmbetul pe buze și cu sufletele senine, în compania Luanei Ibacka și a Prof. Dr. Constantin Dulcan, o discuție despre îmbinarea geneticii cu stilul de viață și despre importanța unei atitudini pozitive în menținerea stării de sănătate. Tot alături de domnul Dulcan am aflat că mare parte din starea de sănătate este dictată de calitatea relațiilor sociale și de viața emoțională a fiecăruia dintre noi.

Vă invităm să urmărim împreună o emisiune care te lasă cu sufletul plin de emoție și încredere, cu zâmbetul pe buze și dorința de schimbare. Genul de întâlnire, chiar dacă doar virtuală, care te face să vezi viața în adevărata ei profunzime.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
gândire pozitivălongevitateProf. Dr. Constantin Dulcanstres
Articolul anterior
Școala în pandemie
Articolul următor
Cum abordăm alergiile și infecțiile respiratorii în sezonul rece?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Luana ShowSănătateVideo