Coronavirus, Luana Show, Video

Școala în pandemie

Autor:

Dincolo de provocările de fiecare zi pe care le aduce coronavirusul pentru noi toți, unele dintre cele mai afectate categorii sunt elevii, studenții și cadrele didactice. Introducerea mediului online ca alternativă la sistemele clasice a transformat actul învățării, ridicând probleme greu de surmontat, atât din partea copiilor, cât și din partea dascălilor.

Vezi toate articolele despre:
coronavirusimunitatepandemie

Izolarea de comunitate într-o perioadă de formare a indivizilor ca entități sociale își pune amprenta în mod incontestabil pe traseul dezvoltării noilor generații.

Și cine putea fi mai indicat să ne vorbească despre toate aceste provocări și despre soluțiile pe care le-am putea avea la îndemână decât Violeta Dascălu, Director Școala Generală „Ferdinand I”, invitata Luanei Ibacka la Ziarul de Sănătate.

Violeta Dascălu este directoarea Școlii Generale „Ferdinand I” din București din 2008 și premiată de Ambasada SUA pentru curaj. Printre multe alte aspecte discutate, axa centrală a emisiunii este de a atrage atenția asupra consecințelor modului în care alegem să abordăm învățământul în perioada actuală: „De când a început pandemia, se iau hotărâri de pe o zi pe alta. Nu se gândește nimeni la consecințe, la ce stres și la ce nehotărâre suntem supuși elevii, părinții și noi!”, ne mărturisește Violeta Dascălu.

Pentru a urmări întreaga discuție vă rugăm să accesați materialul video de mai sus!

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
coronavirusimunitatepandemie
Articolul anterior
Eliminarea anxietăţii şi tensiunii prin hipnoză
Articolul următor
Cum să trăim peste 100 de ani?
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
CoronavirusLuana ShowVideo