Frumusețe, Luana Show, Video

Despre tinerețe și bătrânețe, la Pastila cea Bună

Autor:

De atâtea ori s-a spus că tinerii nu știu ce să facă prin și cu tinerețea lor. Prin rânduiala acestei lumi, cei inocenți sunt neapărat și necunoscători. Mi-a venit să vorbesc despre asta, pentru că ne bântuie pe social media, de ceva timp, o aplicație a îmbătrânirii și nu ne mai ajunge să ne imaginăm cum am arăta ca vedete pe coperta unei reviste sau cu make up de Oscar.

Vezi toate articolele despre:
frumusețeLuana Ibackavideo

Însă cea mai mare curiozitate a momentului este să vedem cum am arăta bătrâni. Desigur, cei mai mulți utilizatori ai acestui joc… sunt cei tineri. Lor li se pare departe bătrânețea, iar frica de moarte e doar o umbră a filmelor de groază la care se uită. Mai departe de acest strat superficial, se simte cum suntem preocupați de temporalitate și chiar de efemeritatea noastră. Să te înțelegi pe tine înseamnă să îți înțelegi vârsta, iar să îți înțelegi vârsta înseamnă să poți călători prin viață nestingherit de trecerea timpului. Pentru că există o vârstă interioară, a sufletului, o vârstă biologică – cea care ne dă indicii despre îmbătrânirea celulelor noastre și o vârstă cronologică, pe care o vezi în acte.

Tineri bătrâni și bătrâni tineri

Eu, ca și voi, cunosc tineri bătrâni și bătrâni tineri. Cel care nu se înfricoșează în fața propriei existențe va reuși să își conserve energiile vitale, nu își va epuiza disponibilitățile, resursele și va fi în același timp copil și adult, elev și maestru, îndrăgostit și rațional. Și poate avea… orice vârstă.

Minte, corp și suflet, toate 3 ne susțin pentru a începe de tineri să ne comportăm cu grijă cu resursele noastre. Pentru că ne naștem cu niște „credite”, este ideal să ducem un mod de viață care să ne conserve rezervele și să ne asigure menținerea funcționării optime, cât mai mult timp. Asta înseamnă, în primul rând, o viață cumpătată, fără excese. Chiar dacă nu înțelegi mai niciodată nimic atunci când ești tânăr, nu iei contact cu realitățile, această enigmă a tinereții are întotdeauna dreptate. Pentru că nu se teme. Noi, cei mai experimentați, ar trebui în loc să îi înfricoșăm, să le dăm modele de urmat, programe de practicat. Perpetuate de la o generație la alta, efectele alimentației și ale modului de viață sunt esențiale pentru generațiile următoare.

Alimentația, gândirea, motivația, mișcarea

Alimentația, gândirea, motivația, mișcarea, un plan de antrenamente sunt des teoretizate și rar puse în practică în mod consecvent. Pe lângă acestea este bine să ne planificăm atent timpul și activitățile, pentru a fi proactivi și pentru a nu reacționa la elementele stresante, în primul rând psihologic, somatizând emoțiile. Când noi, cei mari, suferim sau suntem neclari cu viața noastră, și cei mici, sau cei mai tineri, vor trage cu urechea, ne vor simți intenția și limitele și ne vor copia modelul, adevărul, realitatea. Să fim atenți și invers. Ca adulți, să îi privim cu respect pe copiii noștri, pentru că cel mai ușor învățăm de la cei pe care îi iubim. Pastila cea bună este un produs jurnalistic educațional și motivațional. Suplimentele nutritive nu substituie o alimentaţie completă şi se prescriu doar când este nevoie de ele.

Zenyth îți recomandă Beauty Start, pentru menținerea sănătății pielii, indiferent de vârstă. Beauty Start este disponibil pe site-ul zenyth.ro (Zenyth cu Y) și în farmaciile și magazinele naturiste partenere.

Etichete articol:
frumusețeLuana Ibackavideo
Articolul anterior
Acidul hialuronic – între beneficii și riscuri
Articolul următor
Beneficiile cafelei și riscurile hiper-cofeinizării
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeLuana ShowVideo