Exerciții fizice și sport, Luana Show, Video

Reguli de bază în slăbit

Autor:

Când vine vorba despre silueta ideală, ne aflăm prinși în tensiunea dintre așteptări mari, impuse de normele sociale, și disponibilitatea destul de scăzută de a aștepta ca aceste lucruri să se întâmple, de a depune efort susținut și cu răbdare pentru a trece idealul în practică. Care sunt regulile de bază de care trebuie să ținem cont când vrem să slăbim?

Vezi toate articolele despre:
fitnesspsihologieslăbiresport

Una dintre piedicile cu care ne confruntăm constant atunci când ne dorim să pierdem kilogramele în plus este că, deși alegem să mergem la specialiști pentru multe alte probleme ce țin de aspectul și sănătatea noastră, atunci când vine vorba de nutriție și sport ne îndreptăm privirile către specialiștii informali: prieteni, cunoscuți sau marele Google.

Despre toate acestea și despre regulile de bază pe care trebuie să le urmăm atunci când vrem să slăbim vorbim cu Luana Ibacka și Iulian Dinu, președinte AIPNSF – Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, obezitatea este cea mai răspândită afecțiune, dar nu este cunoscută suficient la nivel global ca fiind o problemă de sănătate. Asociația Internațională de Psihologie, Nutriție, Sport și Fitness își bazează acțiunile și filosofia pe îmbinarea a patru domenii-cheie în strategiile pentru redobândirea siluetei dorite: sport, fitness, nutriție și psihologie.

Pentru a vedea întreaga emisiune vă invităm să urmăriți materialul video de mai sus! Veți afla mai multe despre cum se stabilesc obiectivele realiste, de ce este bine să evităm dietele universal valabile găsite pe internet și cum îmbinăm dieta cu sportul de calitate.

Vizionare plăcută!

Etichete articol:
fitnesspsihologieslăbiresport
Articolul anterior
Am rămas cu amețeli și instabilitate. Ce mă fac?
Articolul următor
Lecțiile de viață sunt predate azi de influenceri
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
Exerciții fizice și sportLuana ShowVideo